Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2023
Muzică

Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village” Share Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”
Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”


Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”, vinerea aceasta, la Teatrul Godot

Inspirat din peisajul sătucului de munte în care Luiza și-a mutat viața odată cu izbucnirea pandemiei, In My Village, noul album lansat de cunoscuta interpretă de muzica jazz, trece ascultătorii prin trăiri intense. Compozițiile sunt semnate de Luiza Zan și aranjate împreună cu Vlad Briciu, pianistul grupului.

Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”

Materialul discografic a fost înregistrat în luna martie și va fi cunoscut publicului larg pe 5 mai, într-un show spectaculos organizat la Teatrul Godot.

„Am așteptat cu nerăbdare acest moment, în care să aduc la lumină prin muzică tot ce am trăit în ultimii ani. Izolarea impusă de perioada pandemică a însemnat pentru mine un amalgam de emoții, zbucium și trăiri intense. Și cum mai bine să exprim toate aceste trăiri decât prin muzică?! Am devenit mai atentă la tot ce mă înconjoară, la natură, mirosuri, culori. În noul album, ascultătorii vor regăsi o piesă pe care am compus-o gândindu-mă la o pasăre de noapte ce și-a făcut cuiubul în acoperișul casei”, declară Luiza Zan.

Luiza Zan – Stop And Stare

Album “In my village” – 2023

Artiștii care au lucrat alături de Luiza Zan în conceperea albumului In My Village sunt:

Dimitrie Cristian Milea – chitară bas

Răzvan Florescu – vibrafon

Philip Goron – percuție

Anthony Gutierrez – tobe

Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”

Evenimentul va fi transmis și live de către TVR Cultural, datorită realizatoarei Valentina Băințan, producătorul și realizatorul unora dintre cele mai importante evenimente culturale românești. Invitatul special al momentului este Doru „Rocker” Ionescu, realizator și producător TV, jurnalist și scriitor, împătimit de jazz și vechi prieten al Luizei Zan.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot, dar și pe platformele de ticketing partenere: Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventim.ro 

Categorii bilete: Bilet simplu | 90 RON || Bilet Front Seat | 120 RON

Partener media principal: Radio Guerrilla

Parteneri media:

TVR Cultural, Radio România Cultural, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Revista Zeppelin, Zile și Nopți, Urban.ro, I-concert.ro, Jazz Compas, Romania Pozitivă, Bucureștii Vechi și Noi, presainblugi.ro, danbrumar.ro, IQool.ro

Teatrul Godot, Calea Rahovei 147 – 153

Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.