Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/04/2023
Eat & Drink

Explorați gusturile autentice ale Sibiului la Lyra, cel mai nou și promițător restaurant din centru

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Explorați gusturile autentice ale Sibiului la Lyra, cel mai nou și promițător restaurant din centru Share Explorați gusturile autentice ale Sibiului la Lyra, cel mai nou și promițător restaurant din centru


Dacă vă doriți o experiență culinară autentică în inima Sibiului, nu trebuie să căutați mai departe, o puteți face la Lyra. Aici puteți descoperi savoarea unei bucătării tradiționale românești, alături de note inovatoare și distincte care vă vor impresiona papilele gustative. Cu o atmosferă primitoare și un decor elegant, inclusiv o terasă cu privire panoramică, Lyra e locul perfect pentru a savura preparatele deosebite pregătite de bucătari profesioniști.

Chiar dacă vorbim de un brand nou, echipa din spate are o experiență vastă în domeniu și își propune să propulseze Lyra în topul celor mai bune restaurante din oraș. Acest lucru se reflectă în atenția acordată meniurilor delicioase, în recomandările făcute cu grijă pentru a alege băutura perfectă în funcție de fiecare fel de mâncare și nu în ultimul rând, în pasiunea pe care echipa restaurantului o pune pentru a vedea clienți cu zâmbetul pe buze.

Într-o zonă plină de restaurante, Lyra se remarcă prin preparatele pe bază de carne de vânat: pulpă de căprioară la cuptor cu sos de ciuperci și lămâie, gulaș de vânat cu carne de căprioară sau cerb și mămăligă, pulpă de iepure împănată cu garnitură. De asemenea, meniul cuprinde o varietate de preparate, de la cele pentru micul dejun, cum ar fi: ochiuri cu cârnați, pâine cu pastă de jumeri sau zacuscă țărănească, la antreuri, ciorbe, preparate la grătar, garnituri, salate, paste și băuturi, care pot fi servite în orice moment al zilei. Pentru a savura o experiență culinară completă, nu trebuie să ratați deserturile, care includ preparate delicioase precum griș cu lapte, găluște cu prune, macaroane cu pesmet sau cu brânză și diverse sortimente de înghețată de casă.

Acum că primăvara și-a făcut simțită prezența, iar orașul prinde viață, Lyra e locul perfect unde puteți savura preparate culinare duse la rang de artă, pregătite cu iscusință de bucătari talentați și unde puteți simți atmosfera unică a Sibiului. Piața Mare e zona zero pentru principalele festivaluri care animă orașul pe tot parcursul anului, iar restaurantul Lyra e cea mai nouă atracție culinară și locul în care puteți experimenta gastronomia și orașul la potențial maxim. Lyra e cea mai bună alegere dacă doriți să îmbrățișați o experiență culinară și culturală de neuitat!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută