Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2023
Viața Orașului

Festival Lake: trăiește cele mai frumoase experiențe!

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Festival Lake: trăiește cele mai frumoase experiențe! Share Festival Lake: trăiește cele mai frumoase experiențe!


Ai un proiect sau o afacere frumoasă, care poate aduce plus valoare orașului și comunității? Organizezi activități recreaționale, educaționale, sportive, muzicale, culturale, pentru cei mari și cei mici? Se pot desfășura în aer liber sau în interior? Atunci, Festival Lake este locul potrivit. Tu aduci ideea, noi îți dăm ocazia!

Avem la dispoziție 27 000 mp de teren, din care îți poți alege. Oferim spre folosință limitată, în mod gratuit, spații indoor și outdoor pe malul lacului Binder. Fie că ai nevoie să îți desfășori activitatea o zi, un weekend, o lună sau chiar 2-3 ani, te invităm alături de noi. Aici e locul tău.

Comunitatea The Lake Home

Cunoști povestea Cartierului cu bune maniere? Ei bine, nu demult, un om așa ca tine, cu visuri și dorințe, a început să transforme în realitate ceea ce și-a imaginat. A crezut în visul lui, a atras oameni care să creadă la fel și a trecut la fapte. Cum ar fi să construim cel mai frumos cartier, un loc cu suflet și cu oameni manierați? Oare ar fi posibilă o comunitate de oameni care să creadă în binele comun și să trăiască în acest spirit, într-un loc care să le asigure multe avantaje? Raul Țărnaru, fondatorul NOVARION și al proiectului The Lake Home a zis „Da!” și, iată, povestea merge mai departe.

Hai să creăm experiențe împreună!

Vrem să trăim împreună cu tine cele mai frumoase momente, care să devină amintiri dragi, de suflet. Proiectele pe care le vom găzdui pot fi de 2 tipuri: temporare și permanente, după cum îți dorești tu.

Activitate tip eveniment

Îți oferim spațiul necesar pentru activitatea ta temporară. Chiar dacă vorbim despre o perioadă scurtă, efectul va fi, cu siguranță, apreciat.

Orice proiect are nevoie de oameni, dar și de spațiu. Hai să vedem ce putem face în acest sens. Te invităm să vorbim despre dorința ta arzătoare, despre contribuția la comunitate. Credem în visul tău!

Activitate permanentă

Fie că îți deschizi prima dată porțile sau te afli în căutarea unei locații mai bune, ne-am bucura să te cunoaștem. Vino în comunitatea The Lake Home și hai să consolidăm împreună visul tău.

Tu ne ajuți să oferim oamenilor momente și experiențe de neuitat, iar noi te ajutăm să te dezvolți în cele mai bune condiții.

Trimite-ne ideea ta frumoasă, abia așteptăm să trecem la treabă. Scrie-ne la festival@thelake.ro!

Galerie imagini

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută