Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2023
Lifestyle / Sport

Ce îi leagă pe sibieni și pentru ce aleargă la Maratonul din acest an

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ce îi leagă pe sibieni și pentru ce aleargă la Maratonul din acest an Share Ce îi leagă pe sibieni și pentru ce aleargă la Maratonul din acest an

În ultimul weekend din luna mai, întreaga comunitate sibiană își dă întâlnire la cea de-a XII-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu. În zilele de 27 și 28 mai se aleargă pentru nu mai puțin de 47 de cauze. Tema ediției din acest an e ”Ce ne leagă” și gravitează în jurul numeroaselor întrebări pe care cu toții ni le-am tot pus în ultimii ani: ”Provocarea din acest an este să alergăm toate întrebările care ne apasă sau la care am încercat să nu ne mai uităm. Și inclusiv, să despicăm firul în patru și să vedem ce ne leagă, în ciuda tuturor lucrurilor”, e mesajul transmis de organizatori.

În prima zi a Maratonului sunt programate cursele: Cros – 5 km, Maratonul Continental – 42,195 km, SemiMaraton – 21,09 km, Marquart TeamRun – 4×5,3 km, wenglor – 10 km și Squad Race (13-17 ani) – 3 km. Duminică, 28 mai sunt programate Cursele Copiilor Decathlon pentru micii alergători. Înscrierile pentru alergători se fac până la data de 5 mai, inclusiv.

Pentru cei care nu reușesc să ajungă la evenimentul public din Piața Mare există varianta să lase urme acolo unde vor, între 27 mai și 1 iulie, la ”Aleargă peste tot” cu GLS. La sfârșit de mai, întreg Sibiul se pune în mișcare și pune umărul la dezvoltarea comunității.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.