Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/04/2023
Viața Orașului

SALUT, SIBIU | “Ce oraș frumos!” de Monika Tompos

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii SALUT, SIBIU | “Ce oraș frumos!” de Monika Tompos Share SALUT, SIBIU | “Ce oraș frumos!” de Monika Tompos


În spiritul pozitiv în care m-am hotărât să privesc orașul trebuie să mărturisesc că am petrecut o sâmbătă formidabilă în Sibiu. Aproape că am simțit atmosfera unui oraș mare, divers și palpitant.

După un mic dejun în Orașul de Jos am plecat cu bicicleta în explorarea noii alei ale orașulului. În Orașul de Jos se întâmplă în fiecare week-end evenimente foarte drăguțe: cafele, eclere și alte patiserii la AM PM și un brunch caritabil delicios la Restaurant Pasaj.

Am plecat așadar la drum către Cibin. Oh oraș frumos. Ce minunată îți va fi aleea de pe malul Cibinului!

Eram curioasă cum e noua înfățișare a râului ce traversează orașul. Și plăcută mi-a fost surpriza să descopăr un Cibin minunat, pe care nu-l văzusem până atunci de atât de aproape. Aleea de pe Malul Cibinului va fi una dintre cele mai frumoase plimbări din oraș, cu locuri de belvedere, sălcii și zone verzi, și răcoarea râului alături. Un loc ideal pentru plimbări cu bebelușii, cu cățeii, cu copiii și bunicii. O alee superfrumoasă, pe care ne vom plimba toți cu drag, foarte curând.

În a doua parte a zilei, am plecat spre stadion. Și din nou am fost impresionată de atmosfera de oraș mare pe care îl dă Sibiului acestă nouă construcție. Lume entuziasmată, părinți și copii, fani gălăgioși, mergeau toți către meciul echipei lor preferate. Iar stadionul oferă o alternativă foarte mișto pentru petrecerea unei după amiezi palpitante în familie. Și ce bine că e așa aproape de oraș, că poți ajunge ușor pe jos, cu bicicleta sau cu autobuzul fără să rămâi blocat în trafic. Și mulți chiar veniseră în plimbare la meci, ceea ce m-a bucurat.

V-am povestit toate astea pentru a celebra împreună cu voi orașul în care locuim. Pentru a vă îndemna să petreceți o zi explorând locuri și activități noi, lăsându-vă cuceriți de atmosfera acestuia. Sperând că vom deveni mai deschiși la minte și la suflet și că vom aprecia mai mult proiectele care ne fac experiența orașului mai frumoasă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.