Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2023
Artă & Cultură

Două concerte care să-ți facă seara de sâmbătă memorabilă

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Două concerte care să-ți facă seara de sâmbătă memorabilă Share Două concerte care să-ți facă seara de sâmbătă memorabilă


ANTRACT @ OLDIES PUB

”Sâmbătă, 4 martie, ora 20:00, cântãm la Sibiu, Oldies Pub! Și știți bine că atunci când se aud mai multe voci la refren, veselia e mai mare! Așa că vă așteptăm să cântați cu noi și apoi să ne cinstim cum se cuvine. Copiii sub 12 ani însoțiți de un adult au intrare gratuită, iar elevii și studenții beneficiază de tarif special! Bilete disponibile pe ambilet.ro – https://www.ambilet.ro/tc-events/antract-oldies-pub-sibiu-04-03-23/”

" "

 


 

FIRMA @ IMPERIUM PUB

FiRMA concertează în premieră la Imperium Live, cu un mélange electro-acoustic de rock’n’roll, muzică de teatru și poezie – sâmbătă, 4 martie, ora 21:00.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de rock alternativ din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel “Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută