Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2023
Lifestyle / Sport

Cine este Paolo Marinelli, cea mai nouă achiziție a echipei BC CSU Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cine este Paolo Marinelli, cea mai nouă achiziție a echipei BC CSU Sibiu Share Cine este Paolo Marinelli, cea mai nouă achiziție a echipei BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu l-a transferat pe Paolo Marinelli, pentru a completa lotul echipei în partea a doua a sezonului competițional 2022/2023. Prin această mutare, Tomas Rinkevicius va avea la dispoziție șase jucători străini.

Paolo Marinelli s-a născut pe 10 aprilie 1995 la Rijeka, Croația. Înalt de 1.91 metri, el este un jucător care evoluează la pozițiile 1-2. Până de curând, Paolo a evoluat în Franța la Evreux. ”Abia aștept să ajung la Sibiu și să îmi cunosc echipa. Cred că este un mediu bun pentru mine și voi face totul pentru a-mi ajuta echipa până la finalul sezonului. Știu că echipa este susținută de o galerie grozavă și că e plăcut să joci la Sibiu”, a spus Paolo Marinelli. Pentru Evreux a jucat 19 partide în LNB Pro B și a avut medii statistice de 7.9 puncte, 3.5 pase decisive, și 1.8 recuperări. Marinelli a avut procentaje de 46.2% de la 2 puncte, 30.4% și 82.4% de la linia de libere cu o medie de 24.7 minute jucate pe meci. Paolo Marinelli și-a făcut debutul la seniori în 2012, pe când avea 17 ani. Au urmat numeroase experiențe, la KK Split, Olimpija Ljublijana, Cibona Zagreb, Krka Novo Mesto, Dzukija Altyus, Adria Skrljevo și Belfius Mons-Hainaut. De-a lungul carierei sale, Paolo a strâns meciuri în EuroCup, FIBA Europe Cup și Liga Adriatică. La nivel de juniori, Marinelli a strâns trei medalii europene pentru Croația. Aur la Campionatul European U16 din 2011, argint la Campionatul European U18 din 2013 și bronz la Campionatul Mondial U17 din 2012. Paolo Marinelli va face joncțiunea cu noii săi colegi în cel mai scurt timp.

" "

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută