Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2023
Lifestyle / Sport

Sibianul Victor Cornea continuă sezonul excelent: a reușit calificarea în finala de dublu a Turneului ATP Challenger de la ROVERETO, Italia

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibianul Victor Cornea continuă sezonul excelent: a reușit calificarea în finala de dublu a Turneului ATP Challenger de la ROVERETO, Italia Share Sibianul Victor Cornea continuă sezonul excelent: a reușit calificarea în finala de dublu a Turneului ATP Challenger de la ROVERETO, Italia

Sibianul Victor Cornea continuă sezonul excelent. A reușit calificarea în finala de dublu a Turneului ATP Challenger de la ROVERETO (ITALY) desfășurat în sală, pe teren HARD (INDOOR), dotat cu premii totale de 73.000 de euro. Alături de croatul Franco Skugor, a trecut de perechea Hendrik Jebens / Niklas Schell (Germania) în două seturi, 6-3, 6-4.

„Azi am câştigat semi-finala jucată împotriva echipei germane formată din Hendrik Jebens şi Niklas Schell. Un singur meci ne mai desparte de victoria turneului.“, a transmis tenismenul sibian. În urma acestei victorii, Victor Cornea şi partenerul său şi-au asigurat un cec de 2.450 de euro şi 50 de puncte ATP la dublu. La începutul acestei luni, sibianul se afla pe poziția 105 în clasamentul ATP la dublu, în urcare spectaculoasă după cele 2 turnee câștigate de la începutul anului. Înaintea competiției din Italia, se afla pe poziția 121. În finala turneului, cei doi vor întâlni perechea Vladyslav Manafov / Oleg Prihodko (nr. 1) (Ucraina), care a dispus azi de perechea Gengel M. / Kolar Z. (nr. 3) tot în două seturi, 6-4, 6-2.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută