Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2023
Evenimente

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 – 28 februarie?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 – 28 februarie? Share Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 – 28 februarie?


În timp ce bifăm în calendar ultimele zile calendaristice de iarnă și ne pregătim de sosirea primăverii suntem cu ochii pe cele mai faine evenimente care dau viață orașului: spectacole de teatru și balet, ateliere creative, concerte simfonice și proiecții de neratat la ESTE Filmul de Miercuri. Nu pierdem din vedere nici sărbătorile ce ne așteaptă: Dragobetele, 1 și 8 Martie, prilejul perfect pentru o aventură în oraș alături de cei dragi.  

 

Concert simfonic

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 - 28 februarie?

Directorul Filarmonicii de Stat Sibiu va urca pe scenă în calitate de dirijor pentru a conduce concertul simfonic programat joi, 23 februarie, de la ora 19. Orchestra filarmonicii sibiene va fi acompaniată de patru invitați speciali: pianista Adriana Toacsen, chitaristul Costin Soare, violonista Raluca Stratulat și violoncelista Andreea Țimiraș. Împreună vor oferi publicului meloman sibian lucrări aparținând unor cunoscuți compozitori români: ”Concert pentru pian și orchestră nr. 2” de Pascal Bentoiu, ”Concert pentru chitară și orchestră” de Dumitru Capoianu și ”Vitrines & Vitraux pentru vioară, violoncel și orchestră” de Dan Dediu. Concertul va avea loc la Sala Thalia, iar prețul unui bilet e de 40 lei – bilet întreg și 20 lei – bilet redus pentru elevi, studenți și pensionari.

 

Perfect compus

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 - 28 februarie?

Un spectacol despre cum generații de-a rândul își transmit aceleași scheme de gândire, și mai ales, despre cum generația de azi are curajul și forța de a se uita în urmă și a face curat. ”Perfect compus” se joacă în 19 februarie, ora 19, la Sala Studio a TNRS.

 

Spectacol coupé

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 - 28 februarie?

Teatrul de Balet Sibiu prezintă pe 24 februarie și 10 martie, ora 19, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, un spectacol coupé cu ”În numele bucuriei”, dans spaniol, coregrafia Angel Martinez Sanchez și ”Noaptea Valpurgiei”, balet clasic, coregrafia Valentin Barteș.

 

Luna Amară

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 15 - 28 februarie?

Trupa Luna Amară se întoarce la Sibiu vineri, 24 februarie, de Dragobete, pentru lansarea celui mai nou single ”Ne iubim mai mult când dormim”. Concertul va avea loc la Oldies Pub, începând cu ora 19. Despre noua piesă, artiștii spun că ”sapă în ridurile unor nopți nedormite ale căror dimineți aduc doar leșia stoarsă din singurătăți zgomotoase și speranța firavă că ne iubim mai mult când dormim”. Preț bilet: 40 lei. Bilete disponibile pe iabilet.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută