Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2023
Lifestyle / Sport

Un fotbalist cu palmares impresionant a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu A.F.C.Hermannstadt

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Un fotbalist cu palmares impresionant a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu A.F.C.Hermannstadt Share Un fotbalist cu palmares impresionant a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu A.F.C.Hermannstadt

Gabi Iancu a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu A.F.C.Hermannstadt. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are un palmares impresionant: 4 campionate câștigate cu FCSB (3) și Viitorul Constanța, o Cupă a Ligii și o Cupă a României cu FCSB și două Super Cupe cu FCSB și Viitorul Constanța.

Gabi Iancu a fost golgheterul primei ligi de fotbal a României în sezonul 2019 – 2020 (18 goluri), când evolua pentru Viitorul Constanța. Fotbalistul format la Academia Hagi a strâns 4 selecții pentru Echipa Națională de Fotbal a României, dar și alte 8 prezențe pentru reprezentativa U21, pentru care a înscris de două ori. Gabi Iancu este cotat la suma de 700.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Viitorul Constanța, FCSB, Karabukspor (TUR), Termalica (POL), F.C.Voluntari, Dunărea Călărași, Akhmat Grozny (RUS), Farul Constanța și F.C. U Craiova 1948, echipă pentru care a bifat 15 prezențe în prima parte a acestui sezon, înscriind 2 goluri și oferind o pasă de gol.

„Referitor la unele aspecte vehiculate astăzi în mass-media cu privire la acest transfer, A.F.C.Hermannstadt aduce la cunoștința publicului că toate detaliile financiare din contractul semnat de un fotbalist profesionist rămân confidențiale. Chiar și așa, la fel ca în celelalte transferuri făcute de clubul nostru, putem spune că și în cazul de față salariul lui Gabi Iancu se încadrează în ceea ce putem noi să oferim”, precizează FC Hermannstadt. Gabi Iancu va purta tricoul cu nr.9 la FCH.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută