Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2023
Lifestyle / Sport

Paraschiv, refuz categoric pentru Dinamo Kiev. Rămâne la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Paraschiv, refuz categoric pentru Dinamo Kiev. Rămâne la Sibiu Share Paraschiv, refuz categoric pentru Dinamo Kiev. Rămâne la Sibiu

Daniel Paraschiv, atacantul echipei FC Hermannstadt, a fost dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Formaţia din Ucraina era dispusă să ofere suma de 1.2 milioane de euro plus bonusuri pentru transferul atacantului de la FC Hermannstadt. Oferta a fost însă refuzată de fotbalistul clubului sibian, date fiind incertitudinile din Ucraina, țară aflată în război cu Rusia. ”Bineînțeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev și al lui Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu știu care e situația acolo și nu aș vrea să merg să stau eu neliniștit sau familia mea. Trebuie să mă gândesc și la oamenii de lângă mine, să le fie și lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv și financiar. De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte și nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie”, a declarat Daniel Paraschiv. Fotbalistul lui AFC Hermannstadt a fost revelația acestui sezon, a marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută