Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/02/2023
Artă & Cultură / Teatru

Premierele lunii februarie pe Scena Digitală, platforma online a Teatrului Național “Radu Stanca” Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Premierele lunii februarie pe Scena Digitală, platforma online a Teatrului Național “Radu Stanca” Sibiu Share Premierele lunii februarie pe Scena Digitală, platforma online a Teatrului Național “Radu Stanca” Sibiu

Luna februarie aduce, ca de obicei, două premiere pe Scena Digitală. Spectacolul „Sărbători fericite”, după textele lui Neil LaBute, regia Cristian Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan și Marius Turdeanu, are la bază trei scenarii scurte, dar mărețe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoțiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, și care problematizează, fiecare în felul lui, conceptul de fidelitate.
„Cameristele”, de Jean Genet, regia Hunor Horvath, cu Yannick Becker, Benedikt Haefner, Daniel Bucher și Ana Tiepac, explorează limitele dintre dragoste și ură într-o lume nedreaptă din punct de vedere structural. Spectacolul se joacă în limba germană și dispune de subtitrare în limba română.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.