Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/01/2023
Lifestyle / Sport

Dani Coman a revenit ca președinte la FC Hermannstadt: “Este oficial unul dintre noi”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Dani Coman a revenit ca președinte la FC Hermannstadt: “Este oficial unul dintre noi” Share Dani Coman a revenit ca președinte la FC Hermannstadt: “Este oficial unul dintre noi”

FC Hermannstadt, ocupanta locului 9 în Liga 1, a anunțat că Dani Coman (43 de ani) a revenit în funcția de președinte al clubului.

Pe 11 august 2022, Dani Coman a renunțat la funcția de președinte la Hermannstadt, la zece zile după ce a lansat un apel către autoritățile locale și către companiile din Sibiu, pentru a susține financiar echipa. Dani Coman a decis atunci să plece de la Hermannstadt pentru că lucrurile nu s-au schimbat, aşa cum aştepta şi cum le spusese jucătorilor că ar trebui să se întâmple. Coman a reuşit promovarea cu Hermannstadt, dar jucătorii aveau salarii şi bonusuri de performanţă restante. La finalul anului 2022, Dani Coman a fost ofertat de CFR Cluj, Universitatea Cluj și FC Voluntari pentru a fi cooptat în conducerea clubului.

“Bine ați (re)venit, domnule președinte! Dani Coman, președintele executiv A.F.C.Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest OM & PROFESIONIST nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiți! Revenim pe FCH Tv cu primul interviu acordat de domnul președinte la reluarea mandatului. Sibiul are fotbal și are iar un conducător pe măsură”, se arată într-un comunicat al clubului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.