Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2022
Lifestyle / Sport

BC CSU Sibiu și Miguel Angel Hoyo, antrenorul principal al echipei, au încheiat colaborarea de comun acord

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu și Miguel Angel Hoyo, antrenorul principal al echipei, au încheiat colaborarea de comun acord Share BC CSU Sibiu și Miguel Angel Hoyo, antrenorul principal al echipei, au încheiat colaborarea de comun acord

Miguel Angel Hoyo nu mai este antrenorul principal al echipei sibiene. Antrenorul iberic și BC CSU Sibiu au încheiat colaborarea de comun acord, cu efect imediat. Miguel Angel Hoyo a fost la timona echipei aproape un an de zile, primul său meci din această poziție având loc pe loc pe data 11 decembrie. Miguel Angel Hoyo a ales să se întoarcă în țara natală. Pentru moment, interimatul va fi asigurat de Cătălin Vulc, Mikel Ereno și Sebastian Theil. Până în acest moment al sezonului, BC CSU Sibiu are un bilanț de trei victorii și trei înfrângeri în Liga Națională de Baschet Masculin, sub comanda lui Miguel Angel Hoyo. Per total, antrenorul originar din Ceuta, a obținut 12 victorii și 10 înfrângeri, din decembrie 2021, de când a preluat funcția de antrenor principal. „Vreau să mulțumesc întregii organizații pentru amabilitatea, profesionalismul și entuziasmul pe care îl arată zi de zi! Astăzi, din motive personale, am decis să ne despărțim, dar vă doresc tot binele. Am încercat mereu să fac tot ce am putut și voi rămâne suporter al echipei! Nu spun “La revedere!” , ci “Ne vedem data viitoare!” a spus Miguel Angel Hoyo, imediat după ce părăsit banca tehnică a echipei noastre. Pentru BC CSU Sibiu urmează meciul din campionat cu CSM Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 18:30 la Sala Transilvania. În acest moment, managementul echipei noastre caută soluții pentru a găsi cât mai rapid un înlocuitor pentru Miguel Angel Hoyo, mai ales că luna decembrie este una extrem de încărcată, cu cinci partide de disputat în Liga Națională de Baschet Masculin.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută