Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2022
Lifestyle / Sport

Meci inaugural pe Stadionul Municipal Sibiu, în 10 decembrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Meci inaugural pe Stadionul Municipal Sibiu, în 10 decembrie Share Meci inaugural pe Stadionul Municipal Sibiu, în 10 decembrie

Este oficial! Primul meci pe noul Stadion Municipal Sibiu e programat în data de 10 decembrie, când FC Hermannstadt va juca împotriva Farul Constanța, liderul din Superliga. La mijlocul lunii noiembrie au fost demarate procedurile de recepție a lucrărilor de modernizare și extindere a stadionului. Lucrările la stadionul care a ajuns să coste peste 40 de milioane de euro au început în luna septembrie a anului 2020.

Cu o capacitate de aproximativ 12.800 de locuri și 200 de locuri de parcare în subsol și sub peluze, lucrările de modernizare ale stadionului municipal din Sibiu au fost realizate de Con-A și reprezintă cea mai mare investiție realizată din banii sibienilor în ultimii 30 de ani. Pe lângă suprafața de iarbă, arena va dispune și de o sală de atletism, o sală de box și spații de alimentație publică.

Anunțul primului meci ce va fi disputat de clubul sibian de fotbal pe noul stadion a atras zeci de reacții din partea suporterilor: ”Așteptăm cu mare interes”, ”Bine ați revenit acasă” sau ”Ne vedem pe stadion”. Dincolo de bucuria din online, adevărata susținere a fanilor se va vedea în numărul de locuri ocupate din cele peste 12.000 disponibile la meciurile echipei FC Hermannstadt pe teren propriu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută