Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/11/2022
Artă & Cultură

Peste 5.500 de steaguri vor flutura pe străzile Sibiului de Ziua Națională a României

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Peste 5.500 de steaguri vor flutura pe străzile Sibiului de Ziua Națională a României Share Peste 5.500 de steaguri vor flutura pe străzile Sibiului de Ziua Națională a României

Municipalitatea a montat 5.500 de steaguri pe 88 de străzi din Sibiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. Acțiunea de montare a drapelelor va costa bugetul local 79.000 de lei, aceasta fiind suma pe care Primăria o va achita societății care prestează activitatea.

Din totalul de 5500 de steaguri ce vor flutura pe străzile Sibiului, 1500 sunt noi, ele înlocuindu-le pe cele deteriorate.

„Primăria Sibiu pregătește orașul pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Anul acesta vor fi montate 5.500 de steaguri, din care 1.500 de steaguri sunt noi, înlocuindu-le pe cele uzate. Acestea vor fi amplasate pe 88 de străzi din Sibiu, situate atât din zona centrală, cât și în cartiere. Serviciile de montare și demontare a steagurilor sunt realizate de o firmă contractată de Primăria Sibiu, valoarea contractului fiind de 79.000 lei” se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Primăriei Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută