Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2022
Muzică Viața Orașului

Muzică, bucurie şi hohote de râs, cu Igudesman & Joo

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Muzică, bucurie şi hohote de râs, cu Igudesman & Joo Share Muzică, bucurie şi hohote de râs, cu Igudesman & Joo
Igudesman & Joo


Cu muzică de Beethoven, Ceaikovski, Mozart, Morricone, Johann Strauss, Pharell Williams, Erran Baron Cohen, Aleksey Igudesman și Hyung-ki Joo. Fericire. Nu este asta ceea ce căutăm cu toții?

Igudesman & Joo

Ei bine, nu mai căutați, pentru că Igudesman & Joo vă servesc fericirea pe o tavă de argint orchestrală. Fiecare porție de muzică vine cu un impuls de fericire, care vă va lăsa imunizați împotriva tuturor problemelor lumii – cel puțin pentru aproximativ șaptezeci de minute. Iată o selecție de delicii fericite care vă așteaptă:

Joi, 24 noiembrie, ora 19:00
Happy Concert, cu Igudesman & Joo, la Filarmonica Brașov

Un set electrizant de variațiuni pentru orchestră simfonică și soliști, pe teme din Simfonia a IX-a. Fiecare variație este tratată cu un fler național și un pizzicant cultural din nouă țări diferite, purtându-ne într-o călătorie muzicală caleidoscopică, ce face înconjurul globului de la Bonn la Boston și înapoi.

Această piesă preia motto-ul lui Beethoven și Schiller, conform căruia toți oamenii sunt frați și surori, și îl trimite pe spectator să călătorească în jurul lumii.

Gândiți-vă la „Beethoven pe drum”. Secțiunea de percuție este eroul acestei piese și este prezentată într-un mod care probabil nu a mai fost făcut niciodată într-o lucrare simfonică. Călătoria începe în sala de concerte și apoi, fără restricții de călătorie, pleacă cu avionul, făcând nouă opriri, în Asia, Irlanda, Orientul Mijlociu, Spania, Europa de Est, Africa, America de Nord, America de Sud și înapoi la locul dumneavoastră. S-ar putea chiar să vi se ceară să vă părăsiți scaunul și să vă alăturați muzicienilor pe scenă, pentru a dansa pe cea de-a 9-a piesă a lui Beethoven în stil salsa! Respectând, bineînțeles, regulile de distanțare socială.

Așadar, aduceți-vă pașaportul, cărțile de îmbarcare și bagajele de mână și bucurați-vă de această călătorie senzațională!

Igudesman & Joo

Și pentru a vă completa masa fericită de distracție muzicală, Igudesman & Joo interpretează probabil cel mai fericit cântec al secolului de până acum, „Happy”, de Pharrell Williams. Bineînțeles, modul de lucru al lui I&J înseamnă să încorporezi în cântec mashup-uri de Mozart și Strauss, ceea ce face ca experiența să fie și mai fericită. Iar dacă după concert ești dependent de fericire, există chiar și un videoclip de 24 de ore al piesei „Happy”, așa că acum poți fi cu adevărat fericit toată ziua.

După cum spun Igudesman și Joo, „Music makes Happy”, iar muzica fericită nu va lipsi cu „Happy Concert”.

Prețul unui bilet este de 200 lei, iar biletele sunt disponibile la casieria Filarmonicii Brașov sau online.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută