Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2022
Lifestyle / Sport

O nouă pistă pentru biciclete va lega Șelimbărul de pista existentă deja în Pădurea Șopa

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii O nouă pistă pentru biciclete va lega Șelimbărul de pista existentă deja în Pădurea Șopa Share O nouă pistă pentru biciclete va lega Șelimbărul de pista existentă deja în Pădurea Șopa


Administrația locală a comunei Șelimbăr începe un proiect de prelungire a pistei de biciclete de la Pădurea Șopa cu 1,7 kilometri. Noul traseu ar urma să facă legătura între Șelimbăr și Pădurea Șopa.

Lungimea totală a pistei va fi de 1.738 de metri, care va avea o suprafață 4.389 de metri pătrați. Lățimea pistei pentru două sensuri de circulație va fi de 2,5 metri. Va exista și o zonă verde, zonă de protecție, de 796 de metri pătrați. Costul este estimat la 2,988 de milioane de lei.

”În vederea creșterii standardelor de viață, pista de biciclete va oferi locuitorilor o alternativă de petrecere a timpului liber de calitate și va sprijini și creșterea economică a comunei ca urmare a creșterii fluxului de turiști în zonă”, este menționat în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre care a fost supus votului Consiliului Local.

În Pădurea Șopa există în prezent 11 kilometri de pistă pentru biciclete.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.