Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2022
Lifestyle / Cadouri

Idei pentru Crăciun: experiențe inedite și timp de calitate în locul cadourilor clasice

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Idei pentru Crăciun: experiențe inedite și timp de calitate în locul cadourilor clasice Share Idei pentru Crăciun: experiențe inedite și timp de calitate în locul cadourilor clasice
Motodeltaplan Idei pentru Crăciun Smart Experience


Oamenii uită mereu obiectele, dar niciodată emoțiile și experiențele trăite. De aceea, anul acesta, te provocăm să gândești out of the box și să înlocuiești clasicul cadou de Crăciun cu o experiență inedită.

O terapie de relaxare pentru o persoană dragă, o ședință la SPA în doi, o degustare de vinuri alături de jumătatea ta sau un sport extrem – sunt doar câteva dintre experiențele oferite de Smart Experience sezonul acesta, care promit bucurie, poftă de viață și multă adrenalină. Și, mai ales, timp de calitate.

Sute de experiențe memorabile te așteaptă într-un singur loc: Smart Experience.

Dintre acestea, am listat mai jos câteva care se desfășoară în București și împrejurimi, care cu siguranță îți vor atrage atenția:

Relaxare și răsfăț pentru doamne. Dar și pentru domni.

În sezonul rece, masajul de relaxare, tratamentele faciale naturale sau terapia de remodelare corporală se numără printre cele mai apreciate experiențe de către doamne, având ca scop reechilibrarea energiei, reducerea stresului și tonifierea organismului.

Știm însă că și domnii au nevoie să elibereze tensiunea musculară, prin urmare îți propunem și ședințe de tip „Pain Relief” – terapie manuală avansată și masaj terapeutic.

Programările se fac cu minimum 10 zile inainte de data dorită.

Ai la dispoziție mai multe ritualuri și pachete terapeutice www.smartexperience.ro/relaxare/spa.

SPA Cuplu Idei pentru Crăciun Smart Experience

 Adrenalină pentru iubitorii experiențelor extreme

Pentru cei îndrăzneți și dornici de senzații tari am pregătit o gamă întreagă de experiențe cu adrenalină: tir de agrement în poligoane dotate la standarde occidentale, zbor cu avionul la manșa unui simulator Boeing 737, zbor introductiv cu motodeltaplanul deasupra capitalei și zonelor limitrofe sau experiențe pe circuite de viteză ori off-road la volanul unor mașini puternice.

Poți oferi în dar astfel de experiențe, care cu siguranță vor fi de neuitat, sau le poți încerca pe cont propriu în vacanța de iarnă.

Găsești întreaga ofertă de experiențe la tir sportiv pe www.smartexperience.ro/aventura/tir și pachetele de zbor pe www.smartexperience.ro/zbor.

Motodeltaplan Idei pentru Crăciun Smart Experience

 Experiențe memorabile în doi

Imaginează-ți: o degustare de vin în doi, într-o atmosferă relaxantă, la unul dintre cele mai bune WineBar-uri din București. Un cadou romantic pentru jumătatea ta sau pentru un cuplu drag ție.

Experiența „Love & Wine” este disponibilă aici: www.smartexperience.ro/relaxare/degustari.

Vei găsi, de asemenea, alte propuneri de degustări de vin sau bere artizanală pentru grupuri.

În completarea experienței de degustare poți alege și o sesiune de masaj de relaxare și aromaterapie în doi, un mod plăcut de a petrece timpul împreună într-o oază de liniște, aflată totuși… în mijlocul agitației urbane. Mai multe detalii AICI.

Degustare DE VIN Idei pentru Crăciun Smart Experience

Dar cu cei mici ce facem?

Avem câteva idei de experiențe faine și pentru copii, activități de încercat în vacanță sau care le pot fi oferite cadou de la Moșul: distracție cu tobe africane pentru grupuri de 4 persoane, cursuri de tobe pentru copii, cursuri de escaladă indoor sau sesiuni de aventură de tip „Virtual Reality”.

Poți alege experiența potrivită pentru copilul tău pe www.smartexperience.ro/aventura sau pe www.smartexperience.ro/hobby/muzica.

Idei pentru Crăciun Smart Experience

Cei interesați să acceseze experiențele sau să le ofere cadou trebuie să achiziționeze voucher-ul pentru activitatea dorită pe platforma Smart Experiencewww.SmartExperience.ro.

Voucher-ul este valabil 12 luni de la data achiziționării.

Despre Smart Experience

Fondată în 2008, compania Smart Experience se adresează comunității oamenilor activi, dornici de adrenalină din România, persoane fizice sau companii, oferindu-le posibilitatea de a experimenta pe cont propriu experiențe memorabile.

În prezent, Smart Experience colaborează cu peste 200 de furnizori de experiențe din toată țara și pune la dispoziția clienților săi o gamă diversificată de peste 500 de activități inedite, de la echitație în diverse zone ale țării, până la pachete de relaxare la SPA, plimbări cu avionul peste munți, peste marile orașe ale României sau deasupra litoralului, salt cu parașuta, zbor cu balonul, zbor cu parapanta, rafting, sailing, scuba diving, off-road, tir cu pistolul sau cu arcul, rapel, tiroliană, escape room, croaziere pe Marea Neagră și multe altele.

În portofoliul companiei, un loc special îl ocupă Regattele organizate anual, care au adus împreună 660 de participanți la competițiile de sailing, desfășurate cu 12 până la 35 de bărci pe ediție.

Mai multe informații despre companie și despre experiențele inedite pe care aceasta le oferă sunt disponibile pe platforma www.SmartExperience.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.