Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2022
Lifestyle / Sport

Distracție pe gheață în Piața Mare și, din 1 decembrie, la Cisnădie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Distracție pe gheață în Piața Mare și, din 1 decembrie, la Cisnădie Share Distracție pe gheață în Piața Mare și, din 1 decembrie, la Cisnădie

Vremea se răcește și la sfârșitul lunii ne așteptăm la ninsori și îngheț. Sibienii care vor să facă mișcare iarna vor putea să meargă curând și la patinoarul de la Cisnădie, nu doar la cel de la Târgul de Crăciun din Piața Mare. Dacă vremea va permite, acesta se va deschide pe 1 decembrie, anunță Cristian Orlandea, Director general la Gospodăria Orășenească Cisnădie.

Patinoarul de la Cisnădie va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu orele 16 până la orele 21:30, ultima intrare fiind la 20:30. În weekend programul va fi de la orele 14 până la 21:30. În perioada vacanței școlare programul se va schimba – de luni până duminică, patinoarul va fi deschis între orele 13.00-21:30, ultima tură fiind la 20:30.

Taxa de intrare la patinoar va fi de 10 lei/oră pentru copii şi 15 lei/oră pentru adulţi. Închirierea patinelor se face pe baza cărţii de identitate, iar preţul este de 5 lei/oră.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută