Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Viața Orașului / CityZen

Votează nominalizații la Premiul Publicului pentru inițiativele sustenabile din Județul Sibiu – Anii Drumeției deschide sesiunea de vot pentru Premiul Publicului pentru activități specifice ecoturismului din Județul Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Votează nominalizații la Premiul Publicului pentru inițiativele sustenabile din Județul Sibiu – Anii Drumeției deschide sesiunea de vot pentru Premiul Publicului pentru activități specifice ecoturismului din Județul Sibiu Share Votează nominalizații la Premiul Publicului pentru inițiativele sustenabile din Județul Sibiu – Anii Drumeției deschide sesiunea de vot pentru Premiul Publicului pentru activități specifice ecoturismului din Județul Sibiu


Pasionații de drumeții pe munte și activități de turism sustenabil sunt invitați să voteze ghizii de turism, evenimentele, spațiile de cazare și traseele preferate, iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Ecoturismului, eveniment organizat în premieră pentru județ.

Cu prilejul finalizării celui de al doilea an de implementare a Programului „Anii Drumeției”, Consiliul Județean Sibiu organizează pe 28 noiembrie 2022 Gala Ecoturismului, eveniment prin care se vor premia toate inițiativele care contribuie activ la dezvoltarea turismului sustenabil în Județul Sibiu.

Start vot: aniidrumetiei.ro

Pentru secțiunea Premiul Publicului, organizatorii au propus șapte categorii:

Premiul publicului pentru cel mai apreciat ghid

Premiul publicului pentru cel mai apreciat eveniment sportiv sustenabil

Premiul publicului pentru cel mai apreciat eveniment cultural sustenabil

Premiul publicului pentru cea mai apreciată experiență gastronomică

Premiul publicului pentru cea mai apreciată cabană din zona montană

Premiul publicului pentru cel mai apreciat spațiu de cazare cu activități conexe de ecoturism

Premiul publicului pentru cel mai apreciat traseu de drumeție

Vă invit să votați și să susțineți ințiativele pe care le apreciați cel mai mult pe site-ul aniidrumetiei.ro, secțiunea Premiul Publicului. Sesiunea de vot este deschisă până pe 23 noiembrie 2022, ora 23:59.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului. Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.

 

Text de SANDY STANCU

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.