Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2022
Artă & Cultură

Coregraful Dragoș Roșu despre noua premieră TBS: ”Multiculturalitatea companiei de dans de la Sibiu e ca o explozie continuă de energie”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Coregraful Dragoș Roșu despre noua premieră TBS: ”Multiculturalitatea companiei de dans de la Sibiu e ca o explozie continuă de energie” Share Coregraful Dragoș Roșu despre noua premieră TBS: ”Multiculturalitatea companiei de dans de la Sibiu e ca o explozie continuă de energie”

„Multiculturalitatea companiei de dans de la Sibiu este și a rămas, încă de la primul contact cu dansatorii, ca o explozie continuă de energie. Sunt atât de diferiți între ei, cu personalități atât de puternice fiecare, din zone atât de diferite, dar uniți de pasiunea pentru dans. Am avut emoții la începutul colaborării cu o companie ai cărei artiști sunt clasicieni, dar am fost extraordinar de suprins de versatilitatea lor, de tehnica impecabilă a fiecăruia, dar cel mai mult de deschiderea pe care o au pentru nou. Sensul foarte puternic dat de Beatrice Rancea acestei montări, în care fiecare dansator are o ocazie aproape unică, să își spună practic povestea personală a prezenței lui aici și acum, deschiderea lor pentru o abordare nouă a mișcării, toată energia care se desprinde din spectacol, cred că vor face din această producție a Sibiului un foarte mare succes.” Dragoș Roșu, coregraf.

Cea mai nouă producție a Teatrului de Balet Sibiu, premiera absolută de teatru-dans ”Despre noi” realizată de Beatrice Rancea și Dragoș Roșu, cu participarea extraordinară a actorilor Naționalului bucureștean Iuliana Moise și Claudiu Bleonț va avea loc pe 10 noiembrie 2022, ora 19:00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”.

Foto: TBS, Ovidiu Matiu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută