Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2022
Lifestyle / Sport

CSU lansează o ligă dedicată baschetbaliștilor sibieni amatori

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii CSU lansează o ligă dedicată baschetbaliștilor sibieni amatori Share CSU lansează o ligă dedicată baschetbaliștilor sibieni amatori

Liga sibiană de Baschet este noul eveniment marca CSU Sibiu și va avea loc între 8 și 9 noiembrie, la Sala Transilvania. E o competiție destinată amatorilor, care își dorește să stimuleze pasiunea sibienilor pentru baschet. ”Sportul ne-a învățat cum să jucăm mereu în echipă, iar competiția e cea care ne scoate din zona de confort și ne ambiționează să devenim o variantă și mai bună a noastră”, declară reprezentanții clubului.

Competiția se va derula după reguli clasice de baschet 5 la 5. Practic, echipele care vor să se înscrie în această competiție trebuie să se prezinte cu un lot complet, de 12 jucători, cu echipament sportiv dedicat. Liga sibiană va beneficia de toate ingredientele unei competiții oficiale: arbitraj, promovare, statistică și o sală plină de suporteri. Jucătorii profesioniști ai clubului vor participa activ la această competiție, la ședința tehnică premergătoare meciurilor, vor activa ca antrenori ai echipelor din teren și vor da toate indicațiile tehnice pentru a câștiga marele trofeu al competiției.

La finalul competiției se vor premia cel mai bun jucător și cei mai buni 5 jucători ai terenului. În cea de-a doua zi a turneului vor avea loc și competiții individuale, ca la un All Star Game.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută