Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2022
Artă & Cultură

CORBU: concert-spectacol la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii CORBU: concert-spectacol la Sibiu Share CORBU: concert-spectacol la Sibiu


Duminică, 30 octombrie, Proiectul CORBU concertează la Imperium Pub din Sibiu (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 24, ap.1C).  Accesul publicului se face la ora 20.00. Concertul-spectacol va începe la ora 21.00.

Biletele se achiziționează de la Imperium Pub. Rezervări la numărul de telefon: 0745391481

Pe scenă vor urca: Sergiu Corbu Boldor  (vioară, caval, voce); Alexandru Grigoriță (chitară bass); Cristian Cioloca (chitară electrică); Ionuț Ciulei (tobe).

Stilul muzical abordat este un dinamism care se naște din genuri aparent contradictorii: clasic, rock, funk, reggae, indie, psihedelic, drum and bass.

„Ce-am pățit odată” este un concert-spectacol de nuanță, un subtil umor negru sonor. Dinamismul sonor al forțelor contradictorii de pe scenă: o pendulare permanentă între sarcasmul fin la adresa marilor teme ale vieții, asupra cărora socialul își pune amprenta și secționările prin sunet ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali fac din „Ce-am pățit odată” un instrument complex de comunicare cu publicul pe diferite niveluri sonore.

CORBU este un proiect muzical care aduce în fața publicului românesc un personaj misterios şi complex datorită semnificaţiilor contradictorii pe care le are în gândirea orientală, occidentală şi europeană: Corbul. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului.

Proiectul CORBU își propune ca prin sunet să scoată la lumină dinamismul creației orientale, occidentale și europene.

CORBU: concert-spectacol la Sibiu

Proiectul CORBU este inițiat de Sergiu CORBU Boldor și gestionat creativ împreună cu Luiza Matilda Mitu.

Mai multe detalii se găsesc aici: http://panacorbului.ro/

Muzica Proiectului CORBU se poate asculta pe platformele:

Bandcamp: https://corbuproject.bandcamp.com/
Deezer: 
Spotify: https://spoti.fi/3f1zmm4
Google Play: 
iTunes/ Apple Music: https://apple.co/2Sr6Y31
YouTube:
Soudcloud:

Web: http://panacorbului.ro/

Facebook: Proiectul CORBU

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută