Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2022
Artă & Cultură

Se lansează a doua ediție a volumului ”Brukenthal 300. Un om, un muzeu, o istorie”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Se lansează a doua ediție a volumului ”Brukenthal 300. Un om, un muzeu, o istorie” Share Se lansează a doua ediție a volumului ”Brukenthal 300. Un om, un muzeu, o istorie”

Joi, 20 octombrie 2022 Muzeul Național Brukenthal organizează alături de Consiliul Judeţean Sibiu – Biblioteca Judeţeană Astra și Forumul Democrat al Germanilor din România, lansarea volumului Brukenthal 300. Un om, un muzeu, o istorie, ajuns la a doua ediție. Evenimentul are loc în cadrul conferinței internaționale ,,Interethnic Relations in Transylvania. Medieval Military Patrimony and European History”, organizată la Sibiu de Guvernul României –Departamentul pentru Relaţii Interetnice.

Alături de autorii dr. Raluca Maria Frîncu și dr. Raluca Maria Teodorescu, vor lua cuvântul la lansare dr. Alexiu Tatu, Şeful Serviciului Judeţean Sibiu al Arhivelor Naţionale și dr. Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar al Muzeului Naţional Brukenthal. Evenimentul se va desfășura în Sala Festivă a Bibliotecii Judeţene Astra, începând cu ora 17:00 și este deschis tuturor celor interesați.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.