Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/10/2022
Evenimente

Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi Share Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi


Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu în 21 și 22 octombrie, între orele 11:00 și 18:00, într-o nouă locație, și anume Sala Sporturilor Transilvania. Zeci de angajatori din diverse domenii de activitate așteaptă cu nerăbdare să răspundă la întrebările participanților, să își prezinte ofertele de angajare și să întâlnească noi colegi. Fără îndoială, participarea la eveniment aduce o serie de beneficii dovedite de-a lungul celor 16 ani în care Târgul de Cariere a devenit cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova.

 

Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi

 

Mai întâi de toate, prezența la Târgul de Cariere îți oferă oportunitatea de a interacționa direct cu angajatorii. În acest fel, poți primi instant răspunsuri la întrebările tale, poți analiza reacții sau poți lua pulsul evenimentului de la fața locului. În același timp, discuțiile față în față cu angajatorii pot să îți deschidă noi orizonturi și să-ți schimbe perspective. Chiar dacă înainte de eveniment ai în minte o anumită poziție pentru care ai dori să aplici, la Târgul de Cariere poți descoperi multe alte poziții disponibile care este posibil să îți placă mai mult și nu există modalitate mai bună de a afla informații despre acestea decât direct de la angajatori.

" "

 

Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi

 

Fiecare dintre noi avem o afinitate pentru unele domenii de activitate sau pentru unele companii. Târgul de Cariere e locul unde le poți cunoaște mai bine. La fiecare ediție a evenimentului, multe dintre companiile participante aduc câteva dintre produsele lor și le pun la dispoziția candidaților pentru a le putea testa. În acest mod, participanții au posibilitatea să înțeleagă mai bine un anumit domeniu și care sunt obiectivele companiilor de interes.

Majoritatea persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă consideră că procesul de recrutare e partea cea mai dificilă. În cadrul evenimentului Târgul de Cariere, ai ocazia să afli tot ce vrei să știi despre recrutarea efectuată de către companiile prezente, care sunt abilitățile necesare fiecărui job, cum să ți le pui în valoare sau cum să te pregătești pentru un interviu de angajare. De-a lungul timpului, au existat exemple de persoane care au obținut locul de muncă dorit în urma participării la Târgul de Cariere, unde au impresionat angajatorii încă de la început cu prezența și ideile lor. Așadar, evenimentul îți oferă oportunitatea de a te face remarcat și de a rămâne în contact cu angajatorii, fapt care facilitează obținerea jobului pe care ți-l dorești.

 

Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi

 

A fi la curent cu tendințele de pe piața muncii e o necesitate, iar la Târgul de Cariere poți afla care sunt noutățile din mediul profesional, care sunt cele mai în populare joburi, care sunt pașii care ar trebui urmați către o carieră de succes și multe altele. Speakeri de top și reprezentanți ai companiilor participante vin în fiecare an la Târgul de Cariere și abordează subiecte dintre cele mai diverse. Ascultându-i și interacționând cu ei, poți afla multe lucruri utile care te vor ajuta să te dezvolți atât în plan profesional, cât și personal, să înțelegi mai bine mecanismele caracteristice fiecărui domeniu în parte sau să primești sfaturi prețioase care te pot ghida către o carieră așa cum îți dorești.

Pe lângă cele menționate mai sus, prezența la Târgul de Cariere oferă participanților ocazia de a lua parte la concursuri interesante și de a câștiga premii surpriză. De asemenea, candidații pot pleca de la eveniment cu diferite suveniruri oferite de către companiile participante, precum și cu amintiri sub formă de fotografii postate pe pagina oficială a Târgului de Cariere.

 

Târgul de Cariere se întoarce la Sibiu! Motive pentru care să participi

 

Așa cum spunea filosoful japonez Daisaku Ikeda: ”Faceți un efort pentru a vă întâlni cu oamenii. Interacțiunea cu alții oferă perspective noi și interesante. Întâlnirile dintre oameni stimulează mintea, oferă energie, conduc la experiențe noi și lărgesc la infinit orizonturile.” Fie că ești sau nu în căutarea unui loc de muncă, o plimbare la Târgul de Cariere e întotdeauna benefică. Într-o cadru relaxat, cu multe zâmbete și entuziasm, poți socializa, poți afla lucruri noi și poți împărtăși idei cu specialiști din diverse domenii de activitate.

 

Text de RĂZVAN SĂDEAN

Foto: Târgul de Cariere

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută