Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2022
Lifestyle / Sport

Baba Alhassan, desemnat ”Jucătorul lunii septembrie”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Baba Alhassan, desemnat ”Jucătorul lunii septembrie” Share Baba Alhassan, desemnat ”Jucătorul lunii septembrie”

După ce a făcut senzație pe teren și a reușit să impresioneze în acest start de sezon la FC Hermannstadt, Baba Alhassan a fost desemnat ”Jucătorul lunii septembrie” de către Gazeta Sporturilor. Jucătorul de 22 de ani le-a mulțumit coechipierilor de la FC Hermannstadt și antrenorului Marius Măldărășanu pentru sprijinul acordat în obținerea acestei distincții. Alhassan susține că sibienii sunt în formă și că dacă vor continua la fel ca până acum au toate șansele să termine în jumătatea superioară a clasamentului.

Deși în ultimul timp s-a vorbit tot mai des despre plecarea lui de la FC Hermannstadt, mijlocașul susține că pentru moment rămâne la Sibiu, chiar dacă pe termen lung nu-și dorește să rămână în România. Alhassan a dezvăluit că e curtat de mai multe cluburi și că pentru viitor își dorește să ajungă la o echipă din Premier League, în Anglia. Fotbalistul ține să sublinieze că nu este vorba despre bani, ci despre faptul că iubește fotbalul și visul lui este să joace în Premier League.

Baba Alhassan a înscris de șase ori în primele zece meciuri pentru Hermannstadt și a ajutat astfel formația lui Marius Măldărășanu să rămână pe loc de play-off, în ciuda problemelor financiare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.