Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2022
Evenimente Viața Orașului

Toamna Filatelică Ieșeană dă startul celei de-a 8-a ediții

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Toamna Filatelică Ieșeană dă startul celei de-a 8-a ediții Share Toamna Filatelică Ieșeană dă startul celei de-a 8-a ediții
Toamnă  Filatelică Ieșeană


Ediția a- VIII-a a evenimentului  „Toamnă  Filatelică  Ieșeană’’ va avea loc în acest an în zilele de sambata, 15 octombrie 2022, și duminică, 16 octombrie 2022, între orele 10:00- 18:00 în incinta Poștei Romane din Iași, Strada Cuza Vodă, nr.3. 

Participanții și invitații vor avea ocazia să participe la o expoziție de diplome și medalii obținute la manifestări filatelice de renume național, european și mondial, la o expunere de timbre si numismatică, la un târg al colecționarilor , la o lansare de ștampilă omagială „Toamna filatelică ieșeană – Ediția a opta- Regii României Mari- Centenarul Încoronării”.

" "

 

           Sunt invitați copii și tineri  de vârstă școlară împreună cu cadre didactice însoțitoare și părinți. Aceștia vor fi implicați în activități adaptate special pentru ei, vor participa la un workshop cu tema  „Timbrul românesc” și la o vizionare de film cu tema ”Istoria Poștei Române”. La  final, copiii vor primi cărți poștale, timbre, clasoare și vor fi inițiați în tainele filateliei.

Permanentizarea acestui proiect și desfășurarea lui anuală începând cu anul 2013 se înscriu nemijlocit în eforturile comunitare de promovare a județului Iași în țara și în lume. 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută