Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2022
Muzică / Depeche Mode

DEPECHE MODE la București pe 26 iulie 2023!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii DEPECHE MODE la București pe 26 iulie 2023! Share DEPECHE MODE la București pe 26 iulie 2023!
concert depeche mode 2023


DEPECHE MODE revine la București pe 26 iulie 2023!


Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” și va avea loc la Arena Națională, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic. Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la
bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Depeche Mode, incluși în 2020 pe lista “Rock & Roll Hall of Fame”, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ și se va lansa în primăvara lui 2023.

Concert Depeche Mode
Depeche Mode, Berlin, 4.10.2022

Dave Gahan și Martin Gore au dezvăluit în cadrul conferinței de astăzi că turneul Memento Mori, prezentat de Live Nation, va începe în luna martie cu o serie de evenimente speciale în America de Nord, urmată, începând din luna mai, de concerte în Europa. Pe harta turneului European se află și România, cu un concert extraordinar, ce va avea loc la Arena Națională din București, pe 26 iulie. Show-ul Depeche Mode va cuprinde și piese de pe noul album ‘’Memento Mori’’, cât și piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.

Discutând despre Memento Mori, Martin Gore a declarat:

Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”.

Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu voi și de abia așteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor” – a adăugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Cel mai recent și cel mai îndelungat turneu Depeche Mode – “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa în fața a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât și în America de Nord. Printre țările norocoase s-a aflat și România, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

Depeche Mode Bucuresti

Memento Mori va fi cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode și continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii și în top 5 în alte peste 20 de țări. Memento Mori va fi lansat în premieră mondială în primăvara anului 2023 via Columbia Records.

CITEȘTE MAI MULTE ARTICOLE DESPRE DEPECHE MODE AICI

Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri și concerte în fața a peste 35 de milioane de fani din toată lumea, Depeche Mode rămâne un nume de referință, cu influență majoră în industrie, iar muzica lor o continuă evoluție, fiind o inspirație de neuitat pentru fani, critici și artiști deopotrivă.

Atât albumul, cât și turneul Memento Mori reprezintă cel mai nou capitol al unei moșteniri statornice și de neegalat.

Depeche Moud Tour 2022
Depeche Moud Tour 2022

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Națională din București pot fi achiziționate de la bilete.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro si Entertix.ro, începând de vineri, 7 octombrie 2022, ora 10:00.

Depeche Mode, Foto Credit - Anton Corbijn
Depeche Mode, Foto Credit – Anton Corbijn

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), înainte de participarea la eveniment.

GALERIE FOTO CONFERINȚĂ DE PRESĂ BERLIN, 4 octombrie 2022, Berliner Ensemble

Concert Depeche Mode 2023
Depeche Mode, Martin Gore, Dave Gahan, Berlin,
Copyright: Sven Darmer, 04.102.2022
Depeche Mode
Depeche Mode, Martin Gore, Dave Gahan, Berlin,
Copyright: Sven Darmer, 04.102.2022
Depeche Mode
Depeche Mode, Martin Gore, Dave Gahan, Memento Mori, Berliner Ensemble in Berlin,
Copyright: Sven Darmer, 04.102.2022
Depeche Mode
Depeche Mode, Martin Gore, Dave Gahan, Berliner Ensemble in Berlin,
Copyright: Sven Darmer, 04.102.2022
Depeche Mode
Berliner Ensemble in Berlin,
Copyright: Sven Darmer, 04.102.2022
Depeche Mode
Depeche Mode,
Copyright: Sven Darmer, 04.102.2022

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută