Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2022
Artă & Cultură

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 – 30 septembrie?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 – 30 septembrie? Share Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 – 30 septembrie?


În această perioadă, mulți vorbesc despre culturile de toamnă. Și noi, în paginile care urmează, dar și pe zilesinopti.ro/sibiu, vorbim tot despre cultură. Despre evenimentele care ne animă în perioada 16 – 30 septembrie. Și nu sunt deloc puține: de la spectacole de teatru și o avalanșă de premiere în noua stagiune, concerte live în Piața Mare, până la cel mai important turneu de tenis din România și spații eliberate de mașini pentru a face loc oamenilor și activităților în aer liber.

 

Sibiu Music Fest

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 30 septembrie?

Sibiu Music Fest, cel mai mare eveniment de muzică ușoară românească din Sibiu, care a debutat în 2017, va avea loc în acest an în data de 17 septembrie, începând cu ora 19. Maratonul de concerte live va avea loc, ca de fiecare dată, în Piața Mare, iar pe scenă vor urca câțiva dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Ameras, cel mai fresh duo al momentului, Mirror djs, Arias și Aya vin la Sibiu direct de la cele mai mari festivaluri din România. Puya aduce atmosfera petrecerilor ălora bune de “Undeva-n Balkani”. Bibi e pregatită să facă cel mai tare show și să țină-n picioare toată Piața Mare. În cinstea unei veri trecute, Nicole Cherry va cânta ”Asta e vara mea”. Mira cea cu ”inimă nebună” se alătură distracției. Cap de afiș al ediției din acest an e Delia. Intrarea e liberă.

 

Cerere în căsătorie

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 30 septembrie?

Festivalul ”25 de ore de teatru non stop” se deschide în 24 septembrie, ora 19, la Sala Thalia, cu ”Cerere în căsătorie”, coproducție Teatrul de Artă București și Cultura-n Șură, cu actorii Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente.

 

Sibiu Open

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 30 septembrie?

Toată luna septembrie stă sub semnul tenisului la Sibiu. După turneele dedicate copiilor, amatorilor și profesioniștilor sibieni și români, în perioada 18 – 25 septembrie va avea loc Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis masculin din România.

 

Street Delivery

Viața orașului: Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 30 septembrie?

5 locuri de parcare din 5 locuri din Sibiu se vor transforma în 5 spații creative pentru copii, în 5 partyspots pentru adulți cu chef de dans, în 5 oportunități de cafea şi poveşti orăşeneşti, în 5 prilejuri de a cunoaşte comunitățile oraşului, în 5 după amieze pe ritmuri muzicale. E vorba despre cea de-a 5-a ediție a evenimentului Street Delivery Sibiu care va avea loc în 5 zile: 18 și 24 septembrie, 1, 8 și 15 octombrie. Book the dates!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută