Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2022
Lifestyle

Maratonul educației alternative pentru oameni mici și mari

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Maratonul educației alternative pentru oameni mici și mari Share Maratonul educației alternative pentru oameni mici și mari


Asociatia PlaYouth organizează în data de 10 septembrie în Parc Romniceanu-Cotroceni,  în intervalul orar 11:00-18:00, Maratonului Educației Alternative.  Pe lângă învățarea prin joc și artă, evenimentul  are și un obiectiv caritabil – acela de a contribui la implementarea proiectului “Biblioteca cu speranță” pentru copiii din zonele defavorizate și a strânge rechizite școlare, ghiozdane și materiale educaționale pentru cei 500 de copii din zonele sărace ale Bucureștiului în cadrul Caravanei ABECEDAR. 

Maratonul educației alternative pentru oameni mici și mari

Maratonul Educației este un eveniment de 1 zi care se adresează copiilor de 5-14 ani și părinților acestora, în cadrul căruia vor găsi 8 zone cu 36 de ateliere diferite din zona de artă, știință, reciclare creativă, hand made, mișcare sau teatru. Copiii au ocazia să își descopere pasiunile testându-le și să își facă prieteni noi, iar copii din centrele de asistență socială se bucură de cea mai frumoasă zi.

Programul cuprinde multe activități creative și educative pentru cei mici și cei mari, începând de la modelaj în lut și pictură cu nisip colorat până la ateliere de astronomie și  chimie distractivă.

Mai multe informații despre activitățiile care se vor desfașura în cadrul evenimentului găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1518182311941731/?active_tab=discussion

Biletul de participare la #MaratonulEducațieiAlternative constă într-o carte pentru biblioteca copiilor și câteva rechizite școlare pe care te rugăm să le aduci în ziua evenimentului.

Înscrierea se face completând acest formular: https://tinyurl.com/yrhr73sy

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.