Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2022
Artă & Cultură Lifestyle / Sport

Fair-play la Actor’s World Championships 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Fair-play la Actor’s World Championships 2022 Share Fair-play la Actor’s World Championships 2022


S-au înfruntat pe pista de atletism, pe terenul de fotbal, tenis și de volei, la fileul de ping-pong și pe traseul de ciclism, în cea mai autentică atmosferă olimpică, au pus la cale spectacole și proiecte comune. Zeci de oameni de teatru și de suporteri-spectatori au participat în 3-4 septembrie 2022 la a cincea ediție a evenimentului cultural-sportiv Actor’s World Championship, organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, împreună cu echipa Asociației ProTeszt, iar acum sunt pregătiți  să înceapă, cu energie de campioni, noua stagiune.

Fair-play la Actor’s World Championships 2022

În primul weekend din septembrie, actorii, profesioniștii din diferite domenii ale artelor spectacolului, spectatorii și pasionații de teatru și sport au avut ocazia să participe la un eveniment unic în România, Actor’s World Championships, la următoarele probe: ciclism, fotbal, streetball, volei de plajă, tenis, tenis de masă, șah, badminton și atletism. Noutatea din acest an a fost concursul culinar, la care au participat trei echipe, dintre care și o echipă din Slovacia.  Printre competitorii sportivi s-au numărat și reprezentanții Muzeului Maghiar de Teatru din Budapesta, actori din trupa Teatrului Tomcsa Sándor  din Odorheiu Secuiesc și din trupa Harag György de la Teatrul de Nord Satu Mare care, la sfâșitul primei zile a Actor’s World Championships, au susținut un concert pentru cei adunați în curtea fostului Cinema Arta.

Fair-play la Actor’s World Championships 2022

La probele sportive au participat 67 de persoane, cărora li s-au alăturat colegi în programele artistice, susținători și public. Participanții au avut vârste cuprinse între 5 și peste 35 de ani, atât la probele masculine, cât și la cele rezervate femeilor și la cele mixte. Echipa Actor’s World Championships îi felicită pe campioni și pe toți competitorii și le mulțumește  pentru prezență și sprijin tuturor participanților. De asemeni, aduce mulțumiri Fundației Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pentru susținere.

Fair-play la Actor’s World Championships 2022

Totodată, organizatorii mulțumesc angajaților și colaboratorilor Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” și membrilor Asociației ProTeszt, partenerilor Universitatea Politehnică din Timișoara, Facultatea de Sport și Educație Fizică a Universității de Vest din Timișoara,  Fornetti,  ISU Banat Timișoara.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută