Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2022
Lifestyle / Sport

BC CSU Sibiu a revenit la antrenamente. Primul meci oficial programat în 28 septembrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu a revenit la antrenamente. Primul meci oficial programat în 28 septembrie Share BC CSU Sibiu a revenit la antrenamente. Primul meci oficial programat în 28 septembrie


După o vară lungă, BC CSU Sibiu a revenit la antrenamente, în vederea noii ediții de campionat. Ca de obicei, perioada a fost una încărcată pentru staff-ul de conducere, care a avut misiunea de a contura o echipă competitivă.

BC CSU Sibiu s-a reunit și, după două zile în care sportivii lui Miguel Angel Hoyo au fost supuși mai multor teste medicale și fizice, miercuri au efectuat primul antrenament. S-a alăturat echipei și Daniel Banciu, care participă deja la pregătire cu echipa de seniori, alături de tinerii Eduard Apostol și Bogdan Bădițăscu, dar și Victor și Vlad Georgescu, transmite CSU Sibiu.

Daniel Banciu, produs al BC CSU Sibiu, va împlini 24 de ani în această toamnă. „El a debutat în Liga Națională alături de echipa noastră, după care a mai bifat experiențe în primul eșalon la CSM Mediaș și SCM Timișoara. Revenit la începutul lui 2022 la Sibiu, Dani a bifat 11 partide în Liga I și a avut medii statistice de 11.6 puncte și 3.7 recuperări plus procentaje excelente, 71% de la 2 puncte, 44.4% de la 3 puncte și 80% de la linia de fault. Din acest sezon a fost cooptat de staff alături de echipa mare, care a început astăzi (nr – miercuri) pregătirile.“, a transmis CSU Sibiu.

Potrivit grupării sibiene, la primul antrenament au fost deja prezenți Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Sebastian Ionescu, Baris Cagan Ozkan, Daniel Manchon, Roberts Blumbergs, Vuk Djordjevic, urmând ca Unai Mendicote și Mouhamed Barro să facă joncțiunea cu restul lotului de jucători săptămâna viitoare.

Alături de echipa de seniori, au intrat în pregătire și tinerii Eduard Apostol și Bogdan Bădițăscu, dar și Victor și Vlad Georgescu. Cei patru jucători vin de la echipa de Liga I, în special după parcursul excelent avut în sezonul 2021/2022, când au ajuns până în Final Four-ul competiției.

„Bogdan Bădițăscu tocmai a împlinit 17 ani și joacă pentru echipele de juniori ale lui CSU încă de la 8 ani. El a debutat pentru echipa noastră și în LNBM și a bifat al doilea sezon cu partide în Liga I. Fundașul are 21 de prezențe în stagiunea precedentă din liga secundă și a avut cifre de 5.7 puncte, 2.4 pase decisive și 2.0 recuperări. Eduard Apostol va împlini 18 ani în luna septembrie și este un produs al clubului nostru. El a strâns 15 partide în stagiunea trecută la echipa secundă și a înregistrat 4.7 puncte, 4.2 recuperări și 1.2 pase decisive. Vlad Georgescu are 22 de ani și ultimele sezoane le-a petrecut la echipa noastră, fiind, la rândul său în angrenajul echipei de la liga 1, la fel ca și fratele lui Victor Georgescu a venit în urmă cu trei ani la BC CSU Sibiu de la Brașov. În vârstă de 20 de ani, Victor a strâns 20 de meciuri în sezonul amintit și a avut cifre de 9.9 puncte, 5.4 recuperări și 3.1 pase decisive.“, transmite CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu va continua pregăitrea pe plan local până pe data de 3 septembrie, atunci când este programat primul joc de verificare, pe terenul celor de la CSM Târgu-Mureș. Tot până atunci se urmărește completarea lotului cu încă un jucător poziția 5, pentru sezonul 2022/2023. „Al doilea test ne duce la Oradea pe data 9 septembrie, iar între 16 și 17 septembrie vom fi prezenți la Cupa Timișoara, unde pe lângă echipa gazdă vor mai fi prezente KK Vrsac și KTE-Duna Aszfalt Kecskemet.

Primele meciuri în fața propriilor suporteri sunt programate a se disputa în cadrul tradiționalului turneu de la Sibiu – Memorialul Elemer Tordai, programat să se desfășoare la Sala Transilvania, în perioada 21-22 septembrie. La turneul de la Sibiu, pe lângă echipa noastră, vor participa: SCM U Craiova, SCM Târgu Mureș și CSA Steaua București.

Primul meci oficial din noul sezon se va desfășura, de asemenea, în fața propriilor suporteri, în prima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin programată pe 28 septembrie, când vom primi vizita celor de la FC Argeș Pitești.

În curând va începe și campania de comercializare a abonamentelor, iar detaliile legate de prețuri și beneficiile de care se vor putea bucura fanii BC CSU Sibiu pe parcursul sezonului, urmând a fi anunțate zilele următoare!“, transmite CSU Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută