Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/08/2022
Lifestyle

FILIT recrutează voluntari

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii FILIT recrutează voluntari Share FILIT recrutează voluntari


Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT, ce va avea loc în perioada 19-23 octombrie 2022, lansează apelul de recrutare a voluntarilor ce vor fi implicați în derularea ediției de anul acesta.

FILIT recrutează voluntari

Înscrierile se pot face completând formularul disponibil aici sau de pe site-ul www.filit-iasi.ro, până în data de 31 august 2022. Printre criteriile de selecție se numără disponibilitatea de timp, cunoașterea uneia sau a mai multor limbi străine sau experiența anterioară de voluntariat.

" "

Pe parcursul lunii septembrie, voluntarii selectați vor fi contactați de către organizatori, apoi vor participa la sesiunile de pregătire și instruire. Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare festivalului şi în timpul acestuia, în departamente precum: Invitați, Evenimente, Serile FILIT, Casa FILIT 1 & 2, Comunicare & Promovare, Foto-Video.

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT este un proiect cultural finanțat de Consiliul Județean Iași și organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași. An de an, FILIT reunește în România sute de profesioniști din domeniul cultural internațional: scriitori, traducători, editori, organizatori de festival, critici literari, librari, distribuitori de carte, manageri şi jurnalişti. Timp de 5 zile, în cadrul FILIT au loc zeci de evenimente, într-o gamă largă de manifestări: întâlniri cu scriitori în diverse locuri din orașul Iași, dezbateri, expoziții, concerte, nopți albe ale poeziei, ateliere și mese rotunde profesionale, evenimente dedicate în Casa FILIT, Casa Copilăriei, Casa Fantasy.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.filit-iasi.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută