Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2022
Evenimente

Viața orașului – Ce poți face la Sibiu în perioada 16 – 31 august?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului – Ce poți face la Sibiu în perioada 16 – 31 august? Share Viața orașului – Ce poți face la Sibiu în perioada 16 – 31 august?


Pe final de vară ne răcorim în parcul Sibiului cu concerte, băuturi și preparate street food delicioase la Focus in the Park. În Piața Huet putem admira tineri veniți la Sibiu din Germania, Elveția și Franța să ducă mai departe povestea fascinantă a calfelor călătoare. Iar viața orașului e completată de multe alte evenimente de neratat. Scriem pe larg despre tot ce merită bifat în perioada 16 – 31 august la Sibiu, aici, în paginile care urmează, dar și online, pe zilesinopti.ro/sibiu.

 

Focus in the Park

Viața orașului - Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 31 august?

Let’s FOCUS on the good stuff! Pe final de vară, în Parcul Sub Arini revine Focus in the Park cu muzică bună, mâncare și băuturi delicioase și activități și jocuri antrenante. Din 24 și până în 28 august, pe scenele festivalului vor urca câțiva dintre cei mai importanți artiști ai României, precum Irina Rimes, Subcarpați, Șuie Paparude, Partizan, Omul cu Șobolani, Basska, Byron cu Orchestra Filarmonicii Sibiu, Moonlight Breakfast, artiști locali, precum onenightstand, Wildchild Band, The Noise, Crocodile Paradox și Charlie Fălămaș, dar și cei mai apreciați DJ: Vlad Dobrescu, Yardie Flo, DjDark, FunkyDrop, Coralie de Gonzaga, Lowelt, Disconnected, Tutzi, Mate, Ioana și Kiki. Taboul e completat cu cele mai râvnite food truck-uri și baruri, dar și cu zone de relaxare. Intrarea e liberă!

 

Seminar de kyudo

Viața orașului - Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 31 august?

În zilele de 20 si 21 august, între orele ora 9 și 17, la Sala Transilvania va avea loc seminarul Regional European de Kyudo. Pe parcursul celor două zile e permis accesul unui public restrâns pentru a asista la antrenamentele acestei arte marțiale rare.

 

ASTRA Poetic

Viața orașului - Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 31 august?

Până în 30 aprilie 2023, Muzeul ASTRA găzduiește o instalație de poezie cu texte semnate de Andra Rotaru, Teodora Coman, Andrei Mocuța, Savu Popa, Călin Torsan, Ovidiu Baron, Borco Ilin, Ionuț Cheran, dar și lucrări de grafică și artă textilă.

 

Casa Calfelor

Viața orașului - Ce poți face la Sibiu în perioada 16 - 31 august?

Până în 22 august, curtea catedralei evanghelice din Piața Huet va fi locul de prezentare a diferitelor tehnici meşteşugăreşti tradiţionale şi moderne. Calfele călătoare venite din Germania, Elveţia şi Franţa îi invită pe toți cei interesați să li se alăture în cadrul atelierelor de lucru, fie doar pentru a le pune întrebări, fie pentru a lucra alături de acestea și a-și însuși câteva din tainele meseriilor pe care le practică.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută