Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2022
Lifestyle / Sport

Încă un titlu câștigat de pilotul sibian de karting de doar 13 ani

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Încă un titlu câștigat de pilotul sibian de karting de doar 13 ani Share Încă un titlu câștigat de pilotul sibian de karting de doar 13 ani

Mircea Marco Pătru e unul dintre cei mai tineri și talentați piloți de karting din Sibiu. În primul weekend al lunii august, acesta și-a adjudecat etapa Junior Rotax din cadrul Campionatului Național de Karting, desfășurat pe circuitul Skat Kart de la Tg. Secuiesc.

Tânărul pilot de la Sibiu Racing Team în vârstă de doar 13 ani s-a impus în ambele finale, după curse palpitante, în special în prima finală când a trecut linia de sosire ”la fotografie“, cu doar 0,165 sec înaintea lui Eric Enache, de la ACS 7 Motorsport, lider după manșele calificative. Mircea Marco Pătru a debut la vârsta de 5 ani, remarcat fiind de Viorel Nicoară, o legendă în acest sport, iar primul său concurs oficial la care a participat a fost etapa a IV-a a Campionatului Național de Karting de la București, de pe circuitul AMC Kart. De atunci până în prezent a obținut o serie de performanțe demne de luat în seamă. Cea mai recentă datează din primăvara acestui an, când a cucerit Cupa României la clasa Junior Rotax, la Karting.

" "

Un alt sibian care a prins podiumul la Campionatul Național de Karting de la Tg. Secuiesc e Cristian Comăniciu Popa de la Road Runner Racing Team care a ocupat locul 3 la clasa Mini Rotax.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută