Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2022
Lifestyle / Sport

BC CSU Sibiu: pregătirea în vederea noului sezon debutează pe 15 august

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu: pregătirea în vederea noului sezon debutează pe 15 august Share BC CSU Sibiu: pregătirea în vederea noului sezon debutează pe 15 august


Pregătirea în vederea noului sezon debutează pe 15 august, atunci când echipa antrenată de Miguel Angel Hoyo se reunește la Sibiu și are programate șase partide de verificare înaintea startului sezonului 2022/2023.

Cu lotul aproape definivat, BC CSU Sibiu se reunește la sfârșitul acestei săptămâni la Sibiu, sportivii urmând a participa luni, 15 august, la prima activitate în noua formulă. Sportivii au programate în primele zile de după reunire testele medicale și fizice, ulterior debutând antrenamentele conduse de staff-ul tehnic format din Migeul Angel Hoyo, Cătălin Vulc și Mikel Ereno. Ulterior, antrenorul principal al echipei noastre va absenta o scurtă perioadă din acest presezon, Hoyo urmând a se alătura Coastei de Fildeș în meciurile din preliminariile FIBA World Cup 2023. De asemenea, Unai Mendicote va face mai târziu joncțiunea cu noii săi colegi deoarece este convocat la echipa națională a Spaniei de baschet 3×3.

În privința jocurilor de pregătire, BC CSU Sibiu are programat primul meci pe 3 septembrie la Târgu Mureș, urmând ca echipa noastră să revină la Sibiu pentru antrenamente. Al doilea test ne duce la Oradea pe data 9 septembrie, iar între 16 și 17 septembrie vom fi prezenți la Cupa Timișoara, unde pe lângă echipa gazdă vor mai fi prezente KK Vrsac și KTE-Duna Aszfalt Kecskemet.

Primele meciuri în fața propriilor suporteri sunt programate a se disputa în cadrul tradiționalului turneu de la Sibiu -Memorialului Elemer Tordai, programat să se desfășoare la Sala Transilvania, în perioada 21-22 septembrie.  La turneul de la Sibiu, pe lângă echipa noastră, vor participa: SCM U Craiova, SCM Târgu Mureș și CSA Steaua București.

Primul meci oficial din noul sezon se va desfașura, de asemenea, în fața propriilor suporteri, în prima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin programată la 28 septembrie, când vom primi vizita celor de la FC Argeș Pitești.

În curând va începe și campania de comercializare a abonamentelor, iar detaliile legate de prețuri și beneficiile de care se vor putea bucura fanii BC CSU Sibiu pe parcursul sezonului, urmând a fi anunțate zilele următoare!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.