Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură

Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/08/2022
Artă & Cultură / Art Expo

Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022 Share Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022

Vino să descoperi artiști emergenți dar și artiști consacrați ai școlii romanești care au îmbogățit cultura și istoria țării prin operele realizate.
Începând cu data 4 August vă invitam la un eveniment marca TothemArt în cadrul căruia veți putea explora o selecție unica de lucrări de arta semnate de artiști contemporani cu care avem placerea să colaboram și câteva dintre operele  „Doamnei acuarelei romanești” Iulia Halaucescu, care a reușit în peste 7 decenii de activitate să exprime esența subiectelor pe care le-a pictat într-un mod original, unic și inconfundabil.


În plus, am pregătit o sferă specială a evenimentului în care veți putea explora un „alt fel de artă“ realizata de către Spoit . Tattoo , Yami.Kawai și Korb , din noua generație de tattoo artiști romani . Din data de 4 până în 7 Korb și Yami Kawai vor susține live performance-uri.
Vă invitam astfel să vă alăturați proiectului „Artă în Cartiere” și să vă bucurați împreună cu noi de călătoria pe care o pregătim cu drag!
Accesul publicului este gratuit în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii: https://www.tothemart.net/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.