Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/08/2022
Artă & Cultură / Art Expo

Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022 Share Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022

Vino să descoperi artiști emergenți dar și artiști consacrați ai școlii romanești care au îmbogățit cultura și istoria țării prin operele realizate.
Începând cu data 4 August vă invitam la un eveniment marca TothemArt în cadrul căruia veți putea explora o selecție unica de lucrări de arta semnate de artiști contemporani cu care avem placerea să colaboram și câteva dintre operele  „Doamnei acuarelei romanești” Iulia Halaucescu, care a reușit în peste 7 decenii de activitate să exprime esența subiectelor pe care le-a pictat într-un mod original, unic și inconfundabil.

Expozitie/Workshop Artă „INKredibil” 4-14 august 2022
În plus, am pregătit o sferă specială a evenimentului în care veți putea explora un „alt fel de artă“ realizata de către Spoit . Tattoo , Yami.Kawai și Korb , din noua generație de tattoo artiști romani . Din data de 4 până în 7 Korb și Yami Kawai vor susține live performance-uri.
Vă invitam astfel să vă alăturați proiectului „Artă în Cartiere” și să vă bucurați împreună cu noi de călătoria pe care o pregătim cu drag!
Accesul publicului este gratuit în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii: https://www.tothemart.net/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută