Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2022
Lifestyle / Sport

Trei jucători noi au intrat în familia BC CSU Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Trei jucători noi au intrat în familia BC CSU Sibiu Share Trei jucători noi au intrat în familia BC CSU Sibiu


Roberts Blumbergs, originar din Letonia, Mouhamed Barro, născut în Senegal, și sârbul Vuk Djordjevic vor îmbrăca uniforma BC CSU Sibiu în sezonul 2022-2023.

Gigantul Blumbergs măsoară puțin peste 2 m și evoluează pe pozițiile 3-4. ”Cunosc foarte bine mentalitatea, planurile pentru echipă și munca pe care o vom depune, iar toate acestea au jucat un rol important în ceea ce privește decizia de a mă alătura echipei”, declară jucătorul leton de 24 de ani.

Tot o achiziție la înălțime e și Mouhamed Barro care măsoară 2.05 m, un baschetbalist care evoluează la pozițiile 4-5. ”De-abia aștept să ajung să cunosc orașul, oamenii și echipa. Decizia mea de veni aici a fost ușoară, m-a flatat interesul clubului pentru a mă semna și mi-au plăcut ideile antrenorului. Așa că totul a decurs ușor”, susține senegalezul de 27 de ani.

Cel mai recent cooptat în echipă e Vuk Djordjevic: 23 de ani, 2.03 m înălțime, jucător ce evoluează pe pozițiile 4-5 și cu cifre remarcabile în stagiunea precedentă. ”Sunt recunoscător antrenorului Miguel Angel Hoyo și conducerii clubului pentru această oportunitate. Sibiul este un oraș al baschetului, Liga Națională e o provocare fenomenală pentru mine”, precizează tânărul sârb.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută