Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2022
Evenimente Artă & Cultură / Artiști urbani

Pietonala de la CUB se transformă din nou în scenă deschisă la 𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, ediția a 3-a

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Pietonala de la CUB se transformă din nou în scenă deschisă la 𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, ediția a 3-a Share Pietonala de la CUB se transformă din nou în scenă deschisă la 𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, ediția a 3-a
Lăpușneanu Jam Session


Lăpușneanu Jam Session se transformă în 𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, duminică, 24 iulie, pe pietonalul Ștefan cel Mare, esplanada CUB. 

„𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧” numit anterior „Lăpușneanu Jam Session” este deja la ediția cu numărul al 3-lea și, deși este un eveniment mic, impactul edițiilor anterioare a fost unul mare pentru comunitatea de artiști underground din Iași. Astfel, organizatorii și-au dorit să-i dea propria identitate și să îl crească de la an la an, alegându-i și un nume pe măsură: 𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 

Jam in Nation

Acest eveniment organizat de Phat BeatBox împreună cu asociația Artipic a început din dorința de a cânta, de a asculta muzică alături de prieteni și de a cunoaște și susține activitatea artiștilor locali. Participarea este liberă, scena fiind însăși strada și evenimentul este deschis publicului de toate vârstele. 

A venit momentul să organizăm cea de-a treia ediție a evenimentului care face cunoștință publicului ieșean cu artiștii săi. Amploarea crește de o ediție la alta. 

Anul trecut nu mă așteptam să văd chiar atât de multă lume pe esplanada cubului. A fost un moment de cam 15 minute când mă plimbam din loc în loc să privesc din toate unghiurile și parcă tot nu imi venea să cred că eu am făcut asta. Că am adunat peste 100 de oameni într-un singur loc, doar cu ajutorul unei vorbe în stânga și dreapta.

Am spus că eu am făcut asta, dar nu e în totalitate adevărat. Jam session-ul nu ar fi fost posibil fără ajutorul a câtorva persoane foarte importante și a oamenilor care au răspuns la telefon și la mesaje. Oamenii care susțin mișcarea și vor să se implice, pentru că ne lipsesc astfel de evenimente. Oamenii care au venit, au luat microfonul, beat-machine-ul, platanul și au arătat cine sunt și ce fac. BIG Up pentru toată lumea care a fost în jam! Dar și publicul, oamenii care au venit să susțină un cunoscut sau care s-au adunat pentru că era gălăgie, le-a plăcut și au rămas – Phat BeatBox

Jam in Nation

Artiștii care vor cânta la 𝐉𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧:

Și pentru că unde e muzică, trebuie să fie și dans, evenimentului se alătură și dansatorii de  Quasar Dance, care vor susține un demo, dar și un open class. După dans, participanții își vor potoli setea cu o bere artizanală făcută și servită de prietenii de la THC Brewery.

Organizatorii au pregătit și un panou unde artistul plastic Harcea Parcea este invitat să facă ce știe el mai bine cu arta sa. 

Nu va lipsi nici mult așteptata parte de Open Mic, unde oricine își dorește se poate alătura cu un instrument sau cu vocea. 

La finalul zilei va avea loc și un after party la Acaju, începând cu ora 22:00. 

Continuăm în aceeași notă after party-ul, adică cu artiști ieșeni, pe care dacă nu îi știți încă, trebuie să îi descoperiți neapărat. Așadar, duminică petrecem alături de: Căminu’ Cultural Și Bea Hopes. Put your pants on, get your groove on and let’s go!

https://fb.me/e/3omX85hwf Suport artiști: 15 RON

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută