Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2022
Lifestyle

Summitul Tinerilor revine în 2022, la Cluj-Napoca, cu o temă de interes major!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Summitul Tinerilor revine în 2022, la Cluj-Napoca, cu o temă de interes major! Share Summitul Tinerilor revine în 2022, la Cluj-Napoca, cu o temă de interes major!


În perioada 15 -18 septembrie, tinerii din România își dau întâlnire la Cluj-Napoca, în cadrul Summitului Tinerilor 7.0 | Rădăcini!

Evenimentul definitoriu pentru mișcarea de tineret din România revine cu un concept cu totul special, întoarcerea la rădăcini. Anul acesta, prin toate activitățile Summitului, se dorește abordarea subiectului sustenabilității, un subiect de o importanță majoră pentru viitorul tuturorgenerațiilor, dar și cel al participării reale a tinerilor.

Summitul Tinerilor revine în 2022, la Cluj-Napoca, cu o temă de interes major!

Summitul Tinerilor este unul dintre cele mai ambițioase proiecte dedicate învățării, dezbaterii și generării unor politici pentru tineri. La eveniment sunt invitați să participle tinerii cu inițiativă, implicați în ONG-uri și în comunitățile din care provin, cu vârsta cuprinsă între 16-35 de ani. Evenimentul își deschide porțile și pentru comunitatea de lucrători de tineret cu vârsta peste 35 de ani. Conceptul ediției actuale, întoarcerea la rădăcini, înseamnă revenirea la Cluj-Napoca, orașul care a dat startul multor inițiative care au stimulat creșterea mișcării de tineret din România. De asemenea, reprezintă și conectarea tinerilor cu mediul în care trăiesc. Programul propus pentru această ediție va aborda tematica sustenabilității și a participării tinerilor, prin diverse conferințe, ateliere de lucru, activități culturale și prietenoase cu mediul. Scopul este ca participanții să înțeleagă mai bine complexitatea subiectului, și să conștientizeze importanța abordării unui comportament sustenabil în viața lor.

Summitul Tinerilor 7.0 este un eveniment organizat de Guvernanța Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTC), Grupul PONT ( PONT) și Banca Comercială Română (BCR). Evenimentul este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+ și se realizează cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și a Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca.

A VII-a ediție a Summitului Tinerilor are loc în Anul European al Tineretului și este construită pe obiectivele 10: „O Europă verde și sustenabilă” și obiectivul 3: „O societate incluzivă” din cadrul Strategiei de Tineret a Uniunii Europene, fiind și prioritățile pe care TRIO-ul Președinției actuale al Consiliul Uniunii Europene le abordează.

Înscrierile pentru a VII-a ediție a Summitului au început deja! Așa că dacă ești un tânăr implicat și motivat să schimbe ceva pentru tine și generațiile viitoare, nu rata șansa de a participa la eveniment. Completează formularul: și hai să ne vedem în septembrie, la Cluj-Napoca! Formularul este deschis până în data de 10 august.

Cazarea, masa și materialele necesare pentru activități sunt asigurate de organizatori.

Urmărește-ne pe următoarele pagini pentru a fi la curent cu toate informațiile referitoare la eveniment:

Facebook Capitala Tineretului din România

Eveniment Summitul Tinerilor 7.0 | capitalatineretului.ro/

Contact: Diana Dunca | Communications Manager

+40 743116425

office@ftcluj.ro

Raluca Iordăchianu | Project Manager

summitultinerilor@ctr.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută