Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2022
Lifestyle

Apolla Events vă invită la Bazaar de Vară III

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Apolla Events vă invită la Bazaar de Vară III Share Apolla Events vă invită la Bazaar de Vară III


Apolla Events organizează pe 6-7 August un nou târg, Bazaar de Vară III, în cadrul căruia susține și promovează micile afaceri locale.

Evenimentul se va desfășura în București, la CoOperativa bar, pe str. Icoanei nr 86 în spațiul exterior, grădina care cheamă vremea frumoasă cu soare și încurajează voia bună. Programul începe de la 11:00 și se încheie la 19:00, iar intrarea este gratuită.

Apolla Events vă invită la Bazaar de Vară III

Vizitatorii vor putea descoperi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni, accesorii, haine (handmade/vintage/second hand), jucării, terarii, săpunuri, uleiuri. Părinții sunt încurajați să vină cu cei mici deoarece vor fi puse la dispoziție două ateliere de pictură.

Bazaarul de Vară se află la a treia sa ediție și a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală și distractivă.

Vizitatorii sunt încurajați să vină să se bucure de un weekend însorit la un pahar de suc și să cunoască poveștile afacerilor locale.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută