Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2022
Artă & Cultură

Astra Film Festival 2022 deschide înscrierile pentru echipa de voluntari

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Astra Film Festival 2022 deschide înscrierile pentru echipa de voluntari Share Astra Film Festival 2022 deschide înscrierile pentru echipa de voluntari


Ocazie pentru tineri din toată țara, care își doresc o experiență de voluntariat la cel mai important festival de film documentar din Europa Centrală și de Est: Astra Film Festival deschide înscrierile pentru echipa de voluntari a celei de a 29-a ediții, care va avea loc la Sibiu în perioada 10-16 octombrie. După o pauză de doi ani, Festivalul Internațional de Film Documentar de la Sibiu va include și Astra Film Junior, cel mai complet program de educație cinematografică din România. Organizatorii anunță și o surpriză: ediția din acest an debutează cu un Warm Up, în aer liber, în perioada 2-4 septembrie.

Cei care doresc să devină voluntari Astra Film o pot face pe site-ul festivalului (https://www.astrafilm.ro/ro/voluntari), până pe 25 septembrie, după completarea unui formular. Programul de voluntariat din cadrul Astra Film Festival este deschis tuturor tinerilor din România. La finalul festivalului, fiecare participant va primi o diplomă de participare, pe care o pot adăuga CV-ului și o pot folosi ulterior ca referință pentru viitoare oportunități.

BENEFICII. Experiența de voluntar Astra Film contribuie la dobândirea unor skill-uri precum capacitate organizatorică sau abilitatea de a oferi soluții spontane, bune, în fața unor situații neprevăzute.

Voluntarii Astra Film for face parte din echipa de organizare a festivalului, vor avea acces la evenimentele din festival (proiecții de filme, concerte, expoziții, interacțiuni cu regizorii sau jurnaliști) și vor dobândi abilități specifice organizării unui eveniment cultural, respectiv a unui festival de film. De asemenea, vor avea oportunitatea să cunoască profesioniști din domeniul cinematografic.

PROFILUL VOLUNTARULUI AFF.  Voluntarii Astra Film trebuie să fie tineri responsabili, motivați și determinați, deschiși cu cei din jur și politicoși. Trebuie să cunoască bine o limbă străină de circulație internațională (de preferință, limba engleză). E un plus dacă socializează ușor și știu să lucreze într-o echipă. Ghidul voluntarului AFF, aici: https://www.astrafilm.ro/ro/voluntari#:~:text=Descarc%C4%83%20Ghidul%20Voluntarului

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută