Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2022
Muzică Lifestyle

Jazz on the River: o călătorie în ritmuri de jazz pe râul Bega

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Jazz on the River: o călătorie în ritmuri de jazz pe râul Bega Share Jazz on the River: o călătorie în ritmuri de jazz pe râul Bega


Jazz on the River va avea loc în data de 17 Septembrie, la Timisoara.

Evenimentul va consta într-o plimbare pe râul Bega, la bordul faimosului vaporaș „Pelican”, în ritmuri de jazz create de Jack Randle, invitatul special din Marea Britanie, a carui voce amintește de cea a faimosului Frank Sinatra.

Debutul evenimentului va avea loc la ora 19:00, când ambarcațiunea va pleca din zona D’arc, și anume de pe malul din imediata apropiere a Podului Mitropolit Andrei Șaguna.

Fiecare participant va avea loc la masă și va avea ocazia să își încânte papilele gustative cu delicatese pregătite special de către cei de la Homemade.

Meniul clasic include următoarele preparate:

  • Duck rilletes cu castraveți murați, pâine de casă;
  • Muschi de porc cu mămăliga la grill și sos se hribi;
  • Pavlova.

Alternativ, invitații care nu doresc meniul clasic, pot opta pentru meniul vegetarian.

Si pentru a ne menține hidratați în timpul evenimentului, vom avea la dispoziție apă oferită de cei de la Aura, precum și vinurile renumite de la Cramele Recaș. Mai mult decât atât, la eveniment va fi prezent și un invitat special, un somelier al Cramelor Recaș, care ne va spune povestea fiecărui vin în parte.

Evenimentul se va întinde pe o durata a cel puțin trei ore, timp în care ambarcațiunea va naviga pe râul Bega de unde ne vom bucura de un apus de soare pe acorduri de jazz.

Odată încheiată plimbarea pe râul Bega, vaporul va fi garat în zona D’arc și vom avea ocazia să socializam și să schimbăm impresii. Bilete se pot achiziționa online AICI.

Un eveniment marca SLJazzing.

Jazz on the River: o călătorie în ritmuri de jazz pe râul Bega

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.