Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2022
Artă & Cultură / Art Expo

Centrul de Creație al Artelor Vizuale Contemporane organizează Expoziția HEPTACROMIA

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Centrul de Creație al Artelor Vizuale Contemporane organizează Expoziția HEPTACROMIA Share Centrul de Creație al Artelor Vizuale Contemporane organizează Expoziția HEPTACROMIA


Centrul de Creație al Artelor Vizuale Contemporane din cadrul Departamentului Arte Vizuale al Facultății de Arte si Design, U.V.T., organizează Expoziția “HEPTACROMIA”.

Expozitia “HEPTACROMIA” se află la a VIII-a ediție și este organizată de cadrele didactice de la Specializarea Pictură, Departamentul Arte Vizuale, F.A.D. În acest an organizatorii invită alături de ei pe cadrele didactice de la Specializarile Grafică și Sculptură,din cadrul aceluiași departament.

Expoziția este găzduită de Galeria PARK a Uniunii Artiștilor Plastici Filiala Timișoara, str. George Enescu, nr.1, care se află în parteneriat cu Facultatea de Arte și Design, U.V.T.

Vernisajul va avea loc Joi 09.06.2022, orele 18:00. Cuvântul de deschidere îl va rosti conf.univ.dr.Gabriel Kelemen. Curator prof.univ.dr. Daniela Constantin.

Expoziția va fi deschisă publicului până în data de 24.06.2022, în orarul 9:00-16:00 sau cu programare la cerere.

Centrul de Creație al Artelor Vizuale Contemporane organizează Expoziția HEPTACROMIA

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.