Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2022
Zile si Nopti

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți Share Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți


Noul număr al revistei Zile și Nopți, ediția de iunie, a ieșit de la tipar și este distribuit în locații atent selecționate din București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și Constanța.

Revista conține o serie de interviuri în exclusivitate, cu personalități marcante din lumea filmului, muzică, teatru sau operă.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Citește online AICI revista ZILE ȘI NOPȚI.

La capitolul FILM, prin amabilitatea RoImage, vă prezentăm un interviu exclusiv cu JEFF GOLDBLUM, teoreticianul haosului care revine în noul film din seria Jurassic Park.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Jeff Goldblum este inconfundabil. Are un nume perfect pentru un actor, un chip ideal pentru a șaptea artă și o energie debordantă, care se simte atât pe ecran, cât și în afara lui. În mare măsură, notorietatea generată de talentul său aparte pleacă de la interpretarea din SF-ul lui David Cronenberg, The Fly, prin care a deschis un nou capitol din manualul actorului de film horror/sci-fi. A apărut însă după aceea franciza Jurassic Park, care l-a plantat pe Jeff Goldblum în grădina artiștilor nebuni și frumoși, lucru care nu s-a schimbat deloc din 1993 încoace, datorită rolului recurent al Dr. Ian Malcolm, teoretician al haosului, ce avea încă din primul film replica profetică: „Nature finds its way”. Despre revenirea sa în Jurassic Park: Dominion, Jeff Goldblum a dat detalii într-un interviu la care am avut acces în exclusivitate pentru România, obţinut prin amabilitatea Ro Image 2000, distribuitorul filmului.

La capitolul MUZICĂ vă prezentăm un interviu exclusiv cu MÉLANIE PAIN de la Nouvelle Vague. Interviul realizat de Ioan Big cu Mélanie Pain a fost încântător, datorită entuziasmului tonic şi molipsitor cu care aceasta aşteaptă reîntâlnirea pe viu cu publicul din România. Nouvelle Vague va concerta în data de 25 iunie la Iași, la festivalul Rocanotherworld.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Am devenit dependentă de show-urile noastre live, de concerte… de acel moment unic în care cânt o piesă pe care, altfel, o cânt deja de zece ani, dar o fac acum în faţa unui public nou, din România, să zicem, care s-a adunat doar pentru a trăi acest moment…

La capitolul TEATRU vă prezentăm un interviu exclusiv cu reputatul regizor britanic de teatru, DECLAN DONNELLAN. Nume de prim rang al teatrului universal, Declan Donnellan, unul dintre fondatorii celebrei companii Cheek by Jowl, a montat pentru prima dată în România, la Teatrul Național Craiova.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Eu consider că teatrul este important, fiindcă ne avertizează de faptul că interpretarea artistică este manifestarea cea mai apropiată de autenticitate la care putem spera şi că nu trebuie să ne facem iluzii că am putea spune adevărul… că nu putem fi atât de vanitoşi încât să credem asta. Nu, nu putem minţi, trebuie să încercăm să nu minţim.

 Considerată cea mai mare voce de soprană de pe harta lirică mondială, o demnă urmașă a unor legende scandinave ale operei, precum Kirsten Flagstad sau Birgit Nilsson, LISE DAVIDSEN a fost vedeta incontestabilă a concertului extraordinar de gală de la Opera Națională București din seara de 10 mai, eveniment caritabil organizat în beneficiul Institutului Regional de Oncologie Iași. Despre soprana norvegiană, care a devenit cunoscută pe scenele internaționale în anul 2015, câștigând multiple premii în cadrul concursurilor Operalia, Regina Sonja și Hans Gabor Belvedere, se spune că este „vocea secolului XXI”, mai ales după debuturile triumfătoare la Metropolitan Opera New York, Royal Opera House Covent Garden, Teatro alla Scala din Milano, Bayerische Staatsoper, Wiener Staatsoper și la festivalurile din Aix-en-Provence, Bayreuth sau Glyndebourne.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Nu am în plan să bifez milioane de roluri până o să mor sau ceva de genul ăsta, dar cu siguranță vreau să încerc rolurile pe care eu le consider potrivite vocii mele.

Profitând de foarte recenta lui premieră de la TNB cu Pescăruşul lui Cehov, spectacol ce a stârnit deja polemici aprinse prin neconvenționalismul și caracterul personal al abordării, dar și ca prefață la TIFF 2022 (17-26 iunie), am încercat să descoperim cum se definește ‘amprenta’ lui EUGEN JEBELEANU în procesul materializării unor produse culturale extrem de diferite, regia unui film precum Câmp de maci și punerea în scenă a unui spectacol teatral de anvergura Pescăruşului.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Îmi place să fac teatru și film cu mesaj, cu angajament, cu responsabilitate, dar nu cu… încrâncenare.

În ediția de iunie vă prezentăm și un supliment special, POFTĂ DE ÎNGHEȚATĂ.

Spre deosebire de italienii care s-au născut cu gelato la orice colț din minunatele lor orașe, românii au trăit o aventură cu totul diferită, atunci când vine vorba despre deserturile înghețate. Abia în perioada recentă, în orașele din România au început să apară gelateriile care folosesc ingrediente sănătoase și oferă un gelato identic cu cel făcut în Italia. Românii fac acum coadă la ele, întocmai cum făceau în comunism la chioșcurile Polar și în anii ‘90 la dozatoarele de înghețată.

Interviuri exclusive în ediția de iunie a revistei pop culture Zile și Nopți

Acum revista Zile și Nopți se distribuie și în rețeaua Cinema City din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași și Brașov. Iată și lista locurilor din București unde găsești gratuit revista Pop Culture Zile și Nopți.

 

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea.

www.zilesinopti.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.