Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2022
Lifestyle / Sport

Maratonul Internațional Sibiu, pregătiri pe ultima sută de metri

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Maratonul Internațional Sibiu, pregătiri pe ultima sută de metri Share Maratonul Internațional Sibiu, pregătiri pe ultima sută de metri

Maratonul Internațional Sibiu se desfășoară anul acesta în zilele de 4 și 5 iunie. Anul acesta nu mai există limitări la numărul de participanți per eveniment și per curse, iar starturile vor fi luate în masă, per cursă. Evenimentul cu start din Piața Mare va avea loc timp de 2 zile: sâmbătă, 4 iunie, în cazul curselor de adulți, și duminică, 5 iunie, se vor desfășura Cursele Copiilor. Sunt șapte curse în total, două dintre ele fiind dedicate copiilor/adolescenților – Squad Race by Joyson (13-17 ani) și Cursele Copiilor by Decathlon (4-12 ani). Pentru cei mari sunt următoarele curse: Crosul Visma – 5km, Maratonul Continental – 42km, Semimaratonul Elrond – 21km, Marquardt TeamRun – 4×5,3km și Wenglor – 10km. Mai există și opțiunea ”Aleargă peste tot”, între 4 iunie și 1 iulie puteți alerga oriunde, în cazul în care nu puteți sau nu vă simțiți confortabil să alergați cu restul înscrișilor, în Piața Mare. Pentru cei care doresc să susțină maratonul din postura de voluntari, înscrierile sunt deschise până în 22 mai. Se caută 505 voluntari și voluntare, iar repartizarea pe zone se va face pe criteriul primul venit, primul servit. Mai multe detalii veți găsi pe site-ul oficial al evenimentului – maratonsibiu.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.