Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2022
Artă & Cultură

La final de lună mai, Sibiul se transformă în Sibiutiful Streetfood Market

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii La final de lună mai, Sibiul se transformă în Sibiutiful Streetfood Market Share La final de lună mai, Sibiul se transformă în Sibiutiful Streetfood Market


Primul mare eveniment al sezonului de vară are loc între 25 și 29 mai în Piața Mare. Sibiutiful Streetfood Market vine cu o grămadă de surprize, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care duc dorul unor concerte de calitate.

Vă era dor de un taco „de la mama lui”? Dar de niște churros scăldați în ciocolată? Între 25 și 29 mai, Piața Mare redevine un mare streetfood market, cu zeci de foodtruck-uri venite din toate colțurile țării și cu un pop-up market unde îi veți reîntâlni pe cei mai apreciați producători locali sibieni. Centrul orașului va fi amenajat ca o grădină plină de verdeață, cu o zonă de picnic, pe iarbă naturală, numai bună de întins păturica și îmbrățișat razele de soare.

Pentru gurmanzi, Sibiutiful Streetfood Market este aproape un paradis. Piadine, pizza și cei mai delicioși burgeri combinate cu gusturi locale de la Gastro Bistro, Mexican Bizness vine cu cei mai cool taco și cei mai babani burrito iar Bistro del Puerto aduce ritmuri spaniole în line-up-ul culinar, chorizo, aioli, jamon și multe alte minunății iberice, toate stropite cu o delicioasă sangria, iar dacă aveți poftă de un cheesburger de prepeliță, treceți pe la Prepelițescu. Un prânz de treabă nu se poate încheia fără un desert pe măsură, iar dulciurile chiar vor fi pe alese, la Sibiutiful. Înghețată thailandeză, churros cu toate topingurile posibile, clătitele delicioase pregătite de Mimi`s Delice sau faimoșii cannoli făcuți de Mr. Cannoli vor avea grijă să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi în materie de deserturi.

Sibiutiful Street Food Market este un eveniment de mare anvergură și cu un potențial impact considerabil asupra tinerilor din Sibiu. Conceptul de street food este extrem de atrăgător pentru segmentul tânăr, iar combinația cu diferitele stiluri muzicale precum și cu amenajarea aparte a spațiului din Piața Mare va stabili un reper de calitate pentru evenimentele culinare. Mâncarea bună merge doar dacă este acompaniată de muzică cel puțin la fel de bună. Și aici, concertele pregătite pentru gurmanzii sibieni se ridică la nivelul așteptărilor. În fiecare seară, pe scena din Piața Mare va avea loc câte un concert. Dacă vă era dor de Lucia, de Ana Coman, de Mono Jacks sau de Grimus, înfrânați-vă nerăbdarea câteva zile, îi veți vedea în curând din nou pe scenă. Iar surprizele nu se opresc aici. În fiecare seară, cu sprijinul CineGold vor avea loc proiecții de film, producții cinematografice pe teme culinare, iar cei mici se vor putea distra de minune în parcul de aventuri ce va fi amenajat de Serious Fun în Piața Mare.

Sibiultiful Streetfood Market este un eveniment organizat de Asociația Sibiutiful.

Partenerii evenimentului sunt: FOCUS EVENTS, A1EVENTS, PROMENADA MALL, COGNIZANT SOFTVISION, BIRRA MORETTI, TERRA BUILDING, SOMA.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.