Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2022
Evenimente

Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022 Share Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022


Pentru săptămâna a 3-a din luna mai 2022 am ales pentru voi 8 evenimente pe care nu trebuie să le ratezi, sau măcar să le treci în calendar:

JOI 12 MAI 2022

  • FILM – Proiecție de film

Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022

Proiecție unică – NICK CAVE: Asta e ceea ce știu @CINEMA VICTORIA CLUJ La 2 luni de la premiera mondială, ai o șansă unică de a vedea pe marele ecran un documentar despre prietenia profundă și relația personală dintre Nick Cave și Warren Ellis la Cluj: Nick Cave: Asta e ceea ce știu (2022, r. Andrew Dominik)

  • MUZICĂ – Concert/Party

Party Gojira & Planet H @EUPHORIA MUSIC HALL, show urile marca Gojira & Planet H sunt bine cunoscute, eveniment în cadrul UBBFest!

VINERI 13 MAI 2022

  • FILM – Festival de Film

Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022

În perioada 11-15 mai 2022 Urban Eye Film Festival 2022 Cluj @CINEMA ARTA CLUJ, filme efervescente despre arhitectură, locurile în care trăim, tururi ghidate, dezbateri alături de invitații festivalului, muzică și ateliere pentru copii, în cadrul Urban Eye Festival la Cinema ARTA (Universității 3).

  • MUZICĂ LIVE – Concerte live x2

Los Pogos @FLYING CIRCUS PUB După 3 ani în sfârșit putem să ne întoarcem din nou la Cluj cu un concert. De abia așteptăm.

Ada Milea, Țapinarii, Loutfire, Harmoniac – concert live @ZIPP IT. Pe lângă activitățile cool pe care le-am pregătit pentru voi în cadrul UBB FEST, avem și o serie de concerte live pe care nu le puteți rata! Ada Milea, Țapinarii, Loutfire și Harmoniac vor face atmosferă într-un concert live, vineri, 13 mai, ora 21:00 la Zipp It.

SÂMBĂTĂ 14 MAI 2022

  • MÂNCARE & CULTURĂ – Street Food Festival și Noaptea Muzeelor

Street Food Festival Cluj 2022 @IULIUS MALL CLUJ, Dăm startul sezonului Street FOOD Festival și unde altundeva să înceapă dacă nu acasă, în Cluj Napoca? Ne este dor de voi așa că în perioada 12-15 mai vă așteptăm în parcul de la Iulius Mall pentru a ne reaminti ce bine ne simțim împreună.

Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022

și toată ziua/noaptea Noaptea muzeelor la Cluj-Napoca Vă prezentăm programul propus de muzeele, centrele culturale și galeriile universităților din oraș, deschise până în miez de noapte, sâmbătă, 𝟏𝟒 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, cu ocazia celebrării 𝐍𝐨𝐩𝐭̦𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞𝐥𝐨𝐫.

DUMINICĂ 15 MAI 2022

  • TEATRU
Cluj aLIVE: Evenimente de salvat în calendar 11-15 mai 2022
Copyright: Istvan BIRO

Hedda Gabler@TEATRUL MAGHIAR DE STAT CLUJ-NAPOCA – Piesa lui Henrik Ibsen, în regia lui Andrei Șerban. Adaptarea scenică de Andrei Şerban şi Daniela Dima, traducerea lui Eszter Biró.

Pentru toate evenimentele din Cluj click pe Evenimente în Cluj.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.