Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2022
Viața Orașului

Echipa de baschet se deplasează la București pentru continuarea seriei cu Dinamo în playoff-ul LNBM

Zile si Nopti Oradea De Zile si Nopti Oradea
Comentarii Echipa de baschet se deplasează la București pentru continuarea seriei cu Dinamo în playoff-ul LNBM Share Echipa de baschet se deplasează la București pentru continuarea seriei cu Dinamo în playoff-ul LNBM


CSM CSU Oradea se deplasează la București pentru Meciul 2 al seriei cu CS Dinamo, contând pentru primul tur al playoff-ului din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Meciul are loc vineri (06.05), ora 17:30, la Sala Dinamo.

Prima partidă, desfășurată marți (03.05), la Oradea, s-a terminat cu victoria CSM CSU, scor 76-58. A fost un joc de mare angajament, în cadrul căruia roș-albaștrii au avut două reprize diametral opuse. Prima a consemnat numeroase realizări și o desprindere ce s-a dovedit în cele din urmă decisivă. Cea de-a 2-a a fost modestă din punct de vedere pur baschetbalistic, cu mențiunea că nivelul de apărare a fost la înălțime pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv.

Nu au lipsit momentele de tensiune și nervi. Jucătorii celor două echipe s-au angajat în numeroase discuții, unele degenerând. Este limpede că pentru a-și atinge obiectivele formația orădeană va trebui să rămână concentrată asupra planului de joc, fără să se preocupe de elemente ce o pot abate de la acesta.

Dinamo dispune de o serie de jucători cu experiență, respectiv cu calitate fizică. Se anunță un meci dificil, atât din punct de vedere al efortului propriu zis, cât și prin prisma execuției tactice. Fără îndoială un element de bază rămâne apărarea, capitol la care CSM CSU Oradea trebuie să continue pe linia pe care a evoluat în actuala ediție de campionat.

Delegația orădeană este completă. Deplasarea spre capitala țării este efectuată cu un nucleu de 13 jucători, staff-ul tehnic urmând să decidă care dintre jucătorii străini va fi lăsat în afara lotului de 12 pentru această confruntare.

Dinamo București a disputat Meciul 1 fără suedezul Viktor Gaddefors. Este neclar dacă acesta va fi pe parchet la Meciul 2. În lotul formației antrenate de către Hakan Demir se mai află un jucător străin. Este vorba despre Nenad Miljenovic, însă acesta nu a mai jucat din luna Martie.

Partida de la București este transmisă în direct la DigiSport și PrimaSport.

Scorul general este de 1-0 în favoarea orădenilor. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide (prima echipă la două victorii se califică mai departe). În cazul în care va fi necesar, Meciul 3 (decisiv) ar urma să se desfășoare luni (09.05), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută